Oyun HaberleriPC

Crusader Kings 3: Royal Court DLC’sinin çıkış tarihi açıklandı

0

Paradox Interactive, Crusader Kings 3’ün ilk büyük genişlemesi Royal Court’un 8 Şubat 2022’de çıkacağını açıkladı. Yeni özellikler arasında 3 boyutlu taht odası, envanter sistemi, aile yadigarları ve baştan sona yenilenen kültür sistemi bulunuyor.

  • Crusader Kings 3: Royal Court ile 3 boyutlu mekanlarla etkileşim kurulacak.
  • Taht odası dizayn edilip, Krallık sembolleri sergilenebilecek.
  • Envanter sistemi, aile yadigârları eserlerin sergilenmesi ve hazine…
  • Kültür sistemi baştan sona değişiyor.
Crusader Kings 3: Royal Court

Stockholm merkezli İsveçli video oyun yapım şirketi Paradox Development Studio tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive yayımcılığında çıkan, Crusader Kings 3’ün ilk büyük genişleme paketi Royal Court, 8 Şubat 2022’de çıkacak.

Yeni DLC’ye ilişkin Paradox’tan yapılan açıklamada, “Taht odası krallığın merkezidir. Tüm zamanların en büyük hükümdarı olmak için kendi yolunuzda bir dil ustası, kültür kurucusu, kalıntı koleksiyoncusu ve daha fazlası olun!” denildi.

Crusader Kings 3: Royal Court

Crusader Kings serisine 3 boyutlu mekan geliyor!

Kraliyetinizin merkezi olan taht odasını 3D olarak dizayn etme şansınız olacak. Seride ilk defa karşılaşacağımız bu yenilik oyuna büyük renk katacak gibi görünüyor.

Crusader Kings: Royal Court ile taht odana girip, sergilediğimiz ihtişam ve hazinelerle vassallar ile saray mensuplarını etkileyeceğiz. Kraliyet salonunda önemli kararlara imza atıp, adaletin dağıtılması için zorlu adımlar atarken ziyaretçilerin saygılarını sunuşunu ya da aile üyelerinin didişmelerini izleyebileceğiz. Bu alanda ailemize ve krallığımıza ait kritik kararlara imza atacağız. Entrikanın tam merkezindesiniz!

Crusader Kings 3: Royal Court

Zanaatkârlardan büyük sanat eserleri ısmarlayabileceğiz ve sarayın ihtişamıyla rakiplerimizi etkileyecek ya da kraliyet hanedanı yadigârları ve eserleriyle onları büyüleyeceğiz.

Baştan aşağı yenilenen gelişmiş kültür sistemi ile yeni kültürel fikirleri benimsemeye, köklerini kucaklamaya, diller öğrenmeye ya da yeni gelenekler edinmeye hazır olun.

Sanata yatırım yap!

Zarif eserlerinle hava at ya da aile yadigârlarınla kraliyet hanedanlığının tarihine odaklan. Serinin envanter sistemine dönüşüyle birlikte çeşitli yeni eserler beğenine sunuluyor.

Crusader Kings 3: Royal Court

Kuyumcudan dokumacıya kadar çeşitli yetenekli zanaatkârları, özel projeler için işe alabilir ve mülklerine daha fazla özel eşya ekleyebilirsin. Özel büyük sanat eserlerini usta sanatçılara yaptırabilir veya savaşlar sırasında kazanabilirsiniz. Tabii dikkatli olmakta fayda var… Bunları kötü bir düello ya da rakibin oyunları nedeniyle kaybedebiliriz.

Crusader Kings: Royal Court yenilenmiş kültür sistemi

Baştan aşağı yenilenmiş kültür sistemi ile yeni büyük Kültürel Gelenekler, krallığının arazisine göre haklar ve orduna yeni bonuslar verebilirsin. Oynayış tarzını ciddi ölçüde değiştirmeni sağlayacak! Kültürel Yapı Taşları aracılığıyla mirasını belirle ya da himayelerine yeni diller öğret.

Crusader Kings 3: Royal Court

Yeni farklılık özelliği sayesinde krallığının kültürünün zaman içindeki dönüşümüne şahitlik edecek, zaman geçtikçe tek bir kültürün daha ufak alt kültürlere dönüşmesini izleyebileceksin. İstediğin gibi şekillendirerek ya da değişikliğin tohumlarını ekerek tek bir kültürün çok sayıda farklı topluma dönüşmesini izle!



Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments