Oyun HaberleriPCPlayStation

Grid Legends çıkış tarihi duyuruldu

0

Grid serisinin beşinci oyunu Grid Legends’in 25 Şubat 2022’de çıkacağı açıklandı. Türkçe dil seçeneğinin olmadığı oyunun Microsoft Windows (Origin ve Steam), PlayStation 4-5, Xbox One ve Xbox Series X için piyasaya sürülmesi planlanıyor.

  • Grid Legends, 2022’nin ilk çeyreğinde çıkacak.
  • ‘Driven to Glory’ başlıklı hikaye modunun yanında çeşitli oyun modları da yer alacak.
  • Türkçe dil seçeneğinin olmadığı oyun Steam’de 420 TL’den ön satışa sunuldu.
Grid Legends

İngiltere merkezli video oyunu geliştiricisi Codemasters tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan yarış oyunu Grid Legends‘in 25 Şubat 2022’de çıkması planlanıyor.

2022’nin ilk çeyreğinde çıkacak Grid Legends, 250’den fazla etkinlikle derin bir kariyer serüveni sunacak. Oyunda ‘Driven to Glory’ başlıklı hikaye modunun yanında çeşitli oyun modları da yer alacak.

Grid Legends çapraz platform desteğine sahip olacak!

100’den fazla aracın yer aldığı oyunda araçların direksiyonuna geçebileceksiniz. Çapraz platform desteğine sahip oyunda, çok oyunculu modla saniyeler içinde arkadaşlarınız ve rakiplerinizle bağlantı kurabilirsiniz.


Grid Legends kaç TL ve hangi platformlara çıkacak?

GRID Legends, Xbox Series X|S ve PlayStation 5’in yanı sıra PlayStation 4, Xbox One ve PC’de (Origin ve Steam üzerinden) satışa sunulacak. Steam platformunda oyun, 419,99 TL’den satışa sunulmuş durumda… Beş dil desteğinin yanında ne yazık ki Türkçe yer almıyor.

Grid Legends

Grid Legends’de son dokunuşlar

Codemasters GRID Oyun Direktörü Chris Smith, “Yayın tarihi belirlenirken stüdyo, şimdiye kadarki en derin GRID oyunumuza son dokunuşu yapıyor” dedi.


Grid Legends oynanış videosu

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments