Oyun HaberleriPCPlayStation

GRID Legends çıktı

0

Yarış oyunu tutkunları için özel bir gün daha! Grid serisinin beşinci oyunu GRID Legends tüm dünyada erişime açıldı. Oyun, Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarına geldi.

  • Grid serisinin beşinci oyunu çıktı!
  • Türkçe dil desteğinin olmadığı oyun, Steam’de 420 TL’den satışta.

Southam merkezli İngiliz video oyun şirketi Codemasters tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından da yayınlanan yarış oyunu GRID Legends, serinin beşinci oyunu olarak erişime açıldı.

Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarına gelen oyun, Türkçe dil desteğine sahip değil. Steam’de 420 TL’den satışa sunulan oyun konsol tarafında 500 TL’ye kadar çıkıyor.

GRID Legends

Çok oyunculu oyun deneyiminin yanında, hikaye modu ve derin bir kariyer modu sizleri bekliyor olacak. Çapraz platform desteğiyle 21 kişiye kadar arkadaşlarınızla mücadele edebileceksiniz.

Oyuncular klasik tur arabalarından, tek kişiliklere, elektrikliden hibritlere kadar 100’den fazla araçla yarışabilir ve özelleştirebilir. ‘Driven to Glory’, canlı çekimler ve sürücü röportajları, pist içi sekanslar ve koreografisi yapılmış oyun içi etkinlikleri de içeren modern bir belgesel tarzı hikaye modu olarak oyuncuların beğenisine sunuldu.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments