Oyun HaberleriPCPlayStation

Crusader Kings 3: Fate of Iberia fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı

0

Crusader Kings 3 yeni ek paketi Fate of Iberia, 31 Mayıs’ta geliyor. Yeni genişleme paketi Endülüs bölgesine odaklanıyor.

  • Crusader Kings 3: Fate of Iberia, 13.50 TL’den satışa sunuldu.
  • Deluxe Paketini aldıysanz bu DLC’de ücretsiz gelecek.
  • Çok aşamalı Çekişme özelliği geliyor.
  • İberya’nın Kaderi ellerinde!
Crusader Kings 3: Fate of Iberia

Paradox Development Studio tarafından geliştirilen Crusader Kings serisinin son oyunu Crusader Kings 3‘ün yeni genişleme paketi Fate of Iberia, 31 Mayıs’ta geliyor. 13.50 TL’den satışa sunulan paket, Deluxe paketinin içinde yer alıyor.

Çekişme özelliği

Oyun içi mekanikleriyle göz dolduran Crusader Kings 3, bu paketle yeni bir mekaniğe daha kavuşuyor. Çekişme özelliği adı altında gelen yeni mekanikle, ülkeleri ve kültürleri kapsayan canlı ve karmaşık bir bölgenin kaderini belirlemene şansınız olacak. İberya’yı tek bir bayrak altında mı toplayacaksınız yoksa barış içinde yaşayacak çok kültürlü bir hilafeti bir araya mı getireceksiniz?

Yeni etkinlikler, müzik, gelenekler ve modellerle İberya maceranın canlanışını izleyecek ve hükümdarını ister Kastilyalı asil bir şövalye gibi, ister cesur bir Emevi emiri gibi tasarlayacaksınız.

Türkçe dil desteğine sahip olmayan oyunun çok iyi bir Türkçe modu da mevcut. Modu hazırlayan Strategyturk ekibine de Türk oyuncular adına teşekkür ederiz. Modla birlikte başarımları aktif edeceğiniz yöntemler de var.


[ngg src=”galleries” ids=”16″ display=”basic_slideshow”]
Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments