Oyun HaberleriPC

Stellaris: Overlord çıkış tarihi açıklandı

0

4X strateji oyunu Stellaris’in altıncı genişleme paketi Overlord, 12 Mayıs’ta çıkıyor. Yeni mekanikler sayesinde imparatorluğuna bağlı yerlerin rollerini belirleyebilir, yeni gezegenleri ve sakinlerini hükümdarlığın altına alabilirsin.

  • Yeni vasal mekanikleri geliyor.
  • Yönetecek beş yeni köken ekleniyor.
  • Yeni teknoloji özellikleri!
Stellaris: Overlord

Paradox Development Studio ve Paradox Arctic tarafından geliştirilen 4X strateji oyunu Stellaris‘in altıncı genişleme paketi Overlord, 12 Mayıs’ta serinin hayranlarıyla buluşacak. Yeni DLC’yle birlikte vasal mekanikleri derinleşirken, beş yeni köken eklenecek. Yeni teknolojik ilerlemeler, Yörünge Halkaları ve Kuantum Mancınıkları da yeni içerikler arasında yer alacak.

Stellaris: Overlord’de yeni vasal mekanikleri sayesinde imparatorluğuna bağlı yerlerin rollerini belirleyebilir, yeni gezegenleri ve sakinlerini hükümdarlığın altına alabilir ve gücünü daha ileri daha hızlı taşıyacak muhteşem mega yapılara erişebilirsin.


Stellaris: Overlord

Overlord ile birlikte oyundaki 6 DLC’nin yanında öykü ve tür olarak ikiye ayrılan 9 DLC daha bulunuyor.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments