Oyun HaberleriPCPlayStation

FIFA efsanesi resmen sona erdi! EA Sports FC duyuruldu

0

EA Sports tarafından 1993’ten bu yana her yıl çıkarılan futbol oyunu FIFA, FIFA 23’ün ardından EA Sports FC olarak devam edecek. Bu radikal karar, EA’nın FIFA ile ortaklığı sonlandırmasının ardından geldi…

Electronic Arts, FIFA ile 29 yıllık ortaklığını sonlandırıyor

Electronic Arts, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ile 29 yıllık video oyun ortaklığını resmen sonlandırdı. Karar 1993’ten bu yana her yıl çıkarılan futbol oyunu FIFA’nın ismen son bulması anlamına geliyor.

EA, FIFA serisine FIFA 23 ile veda ederken, EA Sports FC ile devam kararı aldı. EA Sports tarafından geliştirilen oyun 300’ü aşkın lisanslı partneriyle yeni oyunlarını çıkarmaya devam edecek.

EA’dan yapılan açıklamada, “On yıllardır yatırım yapmaya devam ettiğimiz 19 binden fazla oyuncu, 700’den fazla takım, 100’den fazla stadyum ve 30 ligden oluşan benzersiz lisans portföyümüz hala orada olacak” denildi.

2023 yazında EA Sports FC hakkında daha fazla detay paylaşılacak!


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments