Oyun HaberleriPC

Crusader Kings 3: Wards & Wardens çıktı!

0

Crusader Kings 3 yeni olay paketi Wards & Wardens, PC platformuna geldi. Bu olay paketi, orta çağda çocukluk ve eğitim temalı yeni karakter ve ülke olaylarını etkileyecek.

Paradox Development Studio tarafından geliştirilen Crusader Kings 3 Bölüm 2’nin üçüncü paketi Crusader Kings 3: Wards & Wardens, 22 Ağustos’ta PC platformuna geldi.

Bu olay paketi, orta çağda çocukluk ve eğitim temalı yeni karakter ve ülke olaylarını etkileyecek. Olayların karşınıza çıkma olasılığı ve krallığınız üzerindeki etkileri, karakterlerin kişilikleriyle bağlantılı olacak.

Çocuk hükümdarlar ve çocuk varisler üzerine odaklanan yeni paket şunları içeriyor:

Varisinizi eğitin!

Birçok yeni eğitim etkinliği, sarayın gençlerinin eğitimine daha fazla derinlik katar. Sarayın evlatlarını eğitmek artık hem resmi eğitim hem de her zaman çok önemli olan hayat dersleri için daha etkileşimli. Genç çıraklarınızın sadece yeteneklerine değil, kişiliklerine de şekil verin; onları gelecekte oynayacakları önemli rol için daha kabul edilebilir veya arzu edilen özelliklere doğru yönlendirin.

Crusader Kings 3 Wards & Wardens

Ve eğitim, vesayet sona erdikten sonra durmak zorunda değildir. Yetişkin karakterler artık eğitimlerine devam edebilir, üniversiteye gidebilir ve dünya anlayışlarını geliştirebilirler.

Süt anneler geliyor!

Kraliyet ve soylu çocuklarının siyasi figürler olarak rolünü asla göz ardı edemezsiniz. En genç çocuğa bile saraydaki birçok insan tarafından hayatta rehberlik edilebilir – konsey üyeleri, şövalyeler ve hatta yeni ve önemli bir rol olan Süt Anneler bile bir kraliyet çocuğunun gelişiminde çok önemli olabilir.

Çocuk hükümdarlar etkilenmeye ve ikna edilmeye karşı özellikle hassastırlar ve genç prensin altını oyabilecek vicdansız naiplere karşı tetikte olmaları gerekir. Tehlikelerle dolu bir çocukluk geçirerek değerinizi kanıtlayabilir misiniz?

Rehineler

Yabancı saraylara rehine olarak düşen soylu çocuklar hayati bir diplomatik ve stratejik rol oynayabilirler; gençleri sarayınızda rehin almak üzere yeni bir strateji unsuru eklenmiş olur. Başka bir sarayın sadakat veya barış garantisi oldukları için, çocuklarını sadık müttefikler olarak yetiştirerek düşman sarayların direncini zayıflatabilirsiniz. Hatta parçalanmış sadakatleri yüzünden ikiye bölünmüş hissedebilirler – bir yanda görevlerine hissettikleri borç, diğer yanda minnettarlığa hissettikleri borç.

Crusader Kings 3: Wards & Wardens ne kadar?

Bölüm 2’nin içinde yer alan olay paketi Crusader Kings 3: Wards & Wardens, 54 TL.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments