Amazon
Oyun Haberleri

Rainbow Six Siege yaratıcıları Amazon için yeni bir oyun yapıyor

0

Amazon ’un Montreal’de kurulacak olan yeni ve dördüncü oyun stüdyosunda Rainbow Six Siege ekibinin yer alacağını duyurdu.

  • Amazon Games, Rainbow Six Siege geliştiricilerini bünyesine katarak yeni bir stüdyo kuracağını açıkladı.
  • Rainbow Six: Siege geliştiricilerinden kurulacak yeni firmanın adı netlik kazanmadı.

Amazon’un yeni stüdyosu altında çalışacak ekip yeni bir projeye başlamış durumda. Geliştirilmekte olan oyun hakkında herhangi bir ayrıntı paylaşılmamışta olsa “IP tabanlı çevrimiçi çok oyunculu bir oyun” olarak adlandırılıyor. Amazon Montreal oyun stüdyosunda Luc Bouchard üretim başkanı, Xavier Marquis kreatif direktör, Alexandre Remy ürün başkanı ve Romain Rimokh içerik direktörü olarak faaliyetlerine devam edeceklerini açıkladı.

Amazon Games başkan yardımcısı Cristoph Hartmann yaptığı açıklamada, “Montreal ekibinin çok oyunculu oyunlar geliştirmedeki yeteneklerinin, Amazon’un kendi klasmanında en iyisi olacak çevrimiçi oyunlar yaratma isteğini karşılayacağından eminiz.” dedi.

Yeni stüdyonun ve aynı zamanda Rainbow Six: Siege’in kreatif direktörü olan Xavier Marquis de yaptığı açıklamada, “Rainbow Six: Siege ile 8 yıllık deneyimimize dayanarak, çok oyunculu alanında tamamen benzersiz bir deneyim yaratma özgürlüğüne sahip olmaktan heyecan duyuyoruz. Amazon Games ekibinin oyunlara olan yaklaşımları ve bilgi birikimleri sayesinde ekiple aramızda güçlü bir bağ kurmayı başardık. Bu ekiple ortaklaşa bir stüdyo kurma konusunda daha fazla heyecan duyamazdık.” dedi.

Rainbow Six Siege gibi bir oyunla kendini kanıtlamış ekibin yeni projesini merakla bekliyor olacağız.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments