Oyun HaberleriPCPlayStation

Nacon’un hazırladığı Hotel Life: A Resort Simulator tanıtıldı!

0

2021 bitmeden 5 meslek simülasyonu ile oyun severlerle buluşacak olan Nacon’dan bir tatil beldesinin perde arkasında yolculuğa çıkaran Hotel Life: A Resort Simulator yaz sonu piyasalarda olacak.

  • BIGBEN Grup’a bağlı olan şirketin Lesquin ofisinden yeni gelişmeler var.
  • Nacon, geliştirdiği otel simülasyon oyunu ile ilgili detayları ve hangi platformlarda sunulacağını açıkladı.
  • Geliştiricinin çalışmalarını sürdürdüğü Hotel Life: A Resort Simulator’un hazırlanan kısa tanıtım videosu yayınlandı.

Lesquin, Fransa’dan yakın zamanda duyurulan 5 meslek simülasyon oyunu geliştirme sürecine dair taze bilgileri haberimizde duyurmuştuk.

Nacon ve RingZero oyun stüdyolarının hazırladığı yeni meslek simülasyonu oyunun adı Hotel Life: A Resort Simulator olarak açıklandı.

Hotel Life ne zaman çıkıyor?

26 Ağustos 2021’den itibaren otel simülasyonu oyunu piyasalarda olacak.

Hangi platformlarda sunulacak?

PlayStation5, PlayStation4, Xbox, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformlarında yer alacak.

Hotel Life: A Resort Simulator hakkında

Hotel Life: A Resort Simulator, Nacon’un yeni Life (Yaşam) serisinden bir meslek oyunu olarak karşımıza çıkacak. Tatil ortamı ve konseptiyle rehavete kapılıp tatil özlemiyle yanıp tutuşanları da en az otel yönetimi deneyimi yaşamak isteyenler kadar kendisine çekmeye motive bir bir dakikalık tanıtım videosu paylaşıldı.

Hotel Life: A Resort Simulator tanıtım fragmanı:

Tatil beldesinin mutfağında işlerin nasıl döndüğünü keşfe çıkmayı hedefleyen simülasyon: Hotel Life – A Resort Simulator

Hikaye ve hedefler

Otel müdürü olarak doğru kararlar almanız ve yönetici kimliğinizi oteli geliştirip müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı hedeflemeniz gerekiyor. Binalarınızı en ideal yerlere konumlandırmalısınız. Odaların dekorasyonu zevkli döşenmeli.

Bütçe ve zaman yönetimi

Bütçeniz izin verdiği ölçüde eklemeler yapıp tatil yerinizi geliştirmelisiniz. Ek bungalovlar, spa ve yüzme havuzlarını muhasebenizi doğru yöneterek tatil beldenize ekleyebilirsiniz. 

Otel yönetiminin her detayının sorumluluğu oyuncuya ait, doğru kararları alarak tatil yerinizi geliştirmek için otel yöneticisinden fazlası olmanız bekleniyor. Aynı anda iki yerde olabilme imkanın yok. Zamanı doğru kullanarak odaları temizlemeli, yemek hazırlamalı, havalimanından yeni gelen müşterileri karşılamak için kolları sıvamalısınız.

Yardımcı mı lazım?

Bütçe yönetiminin önemli olduğu hikayenizi yazarken simülasyona yeni yol arkadaşları da ekleyebilirsiniz. Yoğun tempoyu tek başına sırtlanmamanız için Hotel Life: A Resort Simulator ortamında resepsiyon elemanı, barmen, masör gibi çalışma arkadaşları edinebileceksiniz. Ekibinizi etkili yönetmek ise yine oyuncunun elinde.

Hotel Life ve müşteri memnuniyeti

En iyi İnternet yorum ve önerilerini almak için müşterileri memnun etmelisiniz. Hotel Life’da otelinizin her misafiri benzersiz gereksinimlerle karşınıza çıkmak için tasarlanmış olacak. Aktiviteler ve etkinliklerle onların tatilini güzel geçirmelerini sağlamanız gerekecek.

3 farklı oyun modu

Sandbox Mode (Serbest Mod): Kendi hikayesini yazmak isteyenler bu modu seçerek ister sıfırdan ister devralarak otelini yönetebilir.

Wait Mode (Bekleme Modu): Tatilin keyfini neden sadece tatilciler çıkarıyor soru ve sorgulamalarıyla çalışmaktan yorulanlar için bekleme seçeneği ile pastoral tatil beldesinin ve manzaranın tadını çıkarma fırsatı verilecek.

Career Mode (Kariyer Modu): Küçük aile otelini devralıp, eşe dosta kendi işleriyle ilgilenme fırsatı sunabilir, işinde deneyim kazanmadan önce de idareciliği, zaman ve kaynakları kullanma pratiği sunulacak.

Ağustos sonu piyasalarda olacak oyunu istek listesine eklemek için Steam’de ziyaret edebilirsiniz

Diren Eyidoğan
Oyun Günlüğü Yazarı - 2021'den bu yana haberler ve dosyalar hazırlıyor.
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments