Oyun HaberleriPCXbox

Stalker 2: Heart of Chornobyl, Strider fragmanı yayımlandı!

0

Stalker 2: Heart of Chornobyl’in yeni fragmanı PC Gaming Show: Most Wanted finalinde paylaşıldı.

S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl

Birinci şahıs nişancı, korku oyunu Stalker 2: Heart of Chornobyl yeni nesil grafikler ve zengin bir anlatım eşliğinde geri dönüyor. Geliştirici GSC Game World, PC Gaming Show: Most Wanted 2023 etkinliği sırasında Stalker 2: Heart of Chernobyl için “Strider” adlı yeni bir fragman yayımlandı. Yeni fragman, serinin hikâyesini derinlemesine ele alıyor ve eski bir Monolith takipçisi olan Strider’a odaklanıyor. Tehlikeli bir maceranın gerilim dolu atmosferle sarmalanmış açık dünyasına kendinizi kaptıracaksınız. Unreal Engine 5 ile geliştirilen ve özelleştirmelerle 30’dan fazla silah bulunacak olan Stalker 2: Heart of Chernobyl serinin şimdiye kadar ki en kapsamlı ve detaylı oyunu olacak.

Ayrıca Stalker 2: Heart of Chornobyl, PC Gaming Show’un ”En Çok Beklenen” oyunu seçildi. Ukraynalı geliştirici ekip yaşadığı her şeye rağmen Stalker 2’yi önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde çıkması planladığını açıkladı.

Stalker 2: Heart of Chornobyl ne zaman çıkacak ?

Stalker 2: Heart of Chornobyl, 2024’ün ilk çeyreğinde Xbox Series X|S ve PC için çıkacak. Ayrıca çıkışıyla Xbox Game Pass’de ulaşılabilir olacak.

Berk Söğütlü
Oyun Günlüğü Haber Editörü
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments