Oyun HaberleriPCXbox

Stalker 2: Heart of Chernobyl yıl sonuna ertelendi!

0

Stalker 2: Heart of Chernobyl için son çıkış tarihi 5 Eylül 2024 olarak duyuruldu. Oyunun 2024 ilk çeyreğinde çıkacağı açıklanmıştı.

Stalker 2: Heart of Chernobyl

Stalker: Shadow of Chernobyl’in devam oyunu olacak Stalker 2: Heart of Chernobyl, Kiev merkezli Ukraynalı video oyunu geliştiricisi GSC Game World tarafından geliştiriliyor. Ukrayna savaşından etkilenen stüdyo oyunu 2023 aralıkta PC ve Xbox platformlarına getirecekti ancak oyun 2024 ilk çeyreğine ertelenmişti. Bugün ise yapılan açıklama ile oyunun 5 Eylül 2024’e ertelendiği duyuruldu.

Lansman günü Game Pass’e de gelecek Stalker 2, 2024’ün en çok beklenen oyunları arasında yer alıyor.


GSC Game World, uzun bir mesaj yayımlayarak oyunu neden ertelediklerini açıkladı.

“Sevgili takipçiler,

Geçen yıl Gamescom 2023 sırasında nihayet yüz yüze görüşme şansımız oldu. Bunca yıldır sizin için yarattığımız değerli bir şeyi paylaşmak için sizinle kamp ateşinin etrafında toplandık – S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl’in küçük bir bölümü. Halka açık, ilk kez.

Tek seferlik girişimimiz daha sonra Fransa, Brezilya, Singapur ve diğer ülkelerde kamp ateşinden kamp ateşine bir yolculuğa dönüştü. Binlerce oyuncu oyunu kendileri oynayabildi ve daha sonra bize çok ihtiyaç duyulan geri bildirimleri verdi.

Ve gerçek arkadaşların her zaman yaptığı gibi, oyun hakkındaki dürüst düşüncelerinizi paylaştınız. Hem olumlu hem de olumsuz ve bunun için müteşekkiriz. Görüşlerinizden yola çıkarak iki önemli nokta belirledik: kutlanacak ve ciddiye alınacak olan.

Birincisi: Bölge, Bölge olarak kalır. Gerçek güzelliğinde ve benzerliğimizden sonra. Oyun kesinlikle S.T.A.L.K.E.R gibi hissettiriyor ve oynuyor, atmosfer, hardcore tarzı, sert ve davetsiz ortamı pişirmeye hazır ve bu sözler için daha fazla minnettar olamayız, çünkü temelde hem ana niyeti hem de projenin ana ilham kaynağını aynı anda özetliyorlar.

“İşin teknik tarafında oyunun daha fazla zamana ihtiyacı var”

İkincisi şuydu: Sırt çantasındaki teçhizat, en çok ihtiyaç duyulan anda bizi başarısızlığa uğratmayacağından tamamen emin olmak için bir kez daha kontrol edilmelidir. İşin teknik tarafında — oyunun daha fazla zamana ihtiyacı var.

Açıkçası zorlu geliştirme süreci boyunca, zamanın ekibin ana özü olduğunu anladık. Cilalamanın kapsamını görünce ve sabrınızı çok fazla zorlayamayacağımızı anlayarak, oyunu 2024’ün 1. çeyreğinde yayınlamaya kesinlikle kendimizi adadık ve çıkış penceresini karşılamak için ekstra sıkı çalıştık.

Ancak bu, bu yılın başında S.T.A.L.K.E.R. 2’yi hayranlarımızın beklediği final deneyimi için beklenen standartların altında tutan belirli teknik kusurlara tanık olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor.

Başka bir gecikmeyi daha az loş hale getirmenin kesinlikle bir yolu olmasa da, başka bir cilalama dalgası uğruna oyunu erteleme nedenlerimiz konusunda net olmaya karar verdik.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl için son çıkış tarihi 5 Eylül 2024.

Siz de bizim kadar bu anı bekliyorsunuz biliyoruz. Ancak Bölgeye yolculuğun sorunsuz ve planlandığı gibi ilerlemesi için hazırlık yapılması gerekiyor. Sabrınız ve sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz ve bu yıl oyun hakkında daha fazla bilgi görmeye hazır olun.



Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments