Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Nacon Connect 2024: Tüm oyun duyuruları!

0

Nacon’un 2024 yılındaki oyunlarının tamamının gösterildiği Nacon Connect 2024, 29 Şubat’ta gerçekleşti. Yarım saat süren sunumda aksiyondan maceraya, spordan stratejiye kadar pek çok türde oyun gösterildi.

Nacon Connect 2024

Yeni yılla birlikte Nacon da elindekileri gösterdi. 29 Şubat’ta yarım saat süren Nacon Connect 2024 gösteriminde tam 18 oyun gösterildi. Aksiyondan maceraya, spordan stratejiye kadar pek çok türde oyun gösterildi. İşte Nacon Connect 2024 oyunları:

Nacon Connect 2024 oyunları


Greedfall 2: The Dying World

Fransız video oyun stüdyosu Spiders tarafından geliştirilen ve NACON tarafından da yayımlanacak rol yapma oyunu Greedfall 2: The Dying World, PlayStation 5, PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox One, Xbox X ve S Serisi platformlar için duyuruldu.


Terminator: Survivors

Kıyamet Günü sonrasında geçen açık dünya, hayatta kalma, aksiyon ve macera oyunu Terminator: Survivors, 24 Ekim 2024’te PC’ye erken erişim olarak gelecek.


Ayrıntılar geliyor…


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments