Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Greedfall 2: The Dying World çıkış tarihi açıklandı

0

Rol yapma oyunu Greedfall 2: The Dying World, 24 Eylül’de PC platformuna erken erişim olarak gelecek.

Greedfall 2: The Dying World

Nacon, aksiyon ve rol yapma oyunu GreedFall’ın devam oyunu GreedFall 2: The Dying World için çıkış tarihini duyurdu. 24 Eylül’de PC platformuna erken erişim olarak gelecek oyun, 2025’te PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarında yayımlanacak.

GreedFall II: The Dying World ilk oyunun olaylarından üç yıl önce başlayacak. Bu sefer, zorla adanızdan sökülüp kolonicilerin anavatanı olan Gacane kıtasına götürülen bir Teer Fradee yerlisi olarak oynayacaksınız.

Sürekli çatışma halinde olan ve Malichor salgını ve çeşitli grupların politik entrikalarıyla harap olmuş bu eski dünyada, özgürlüğünüzü geri kazanmalı ve kendi kaderinizi çizmelisiniz. Karşılaştığınız her zorluğun üstesinden diplomasi, kurnazlık veya dövüş becerilerinizle gelin ve yeni bulduğunuz müttefiklerinizle birlikte, kıtanın ve adanızın sonu olabilecek bir adamın fetih hırslarına son verin.

Greedfall 2: The Dying World

Greedfall 2: The Dying World yol haritası açıklandı

Teer Fradee, Thynia ve Uxantis bölgelerini keşfedebilecek ve ayrıca maceraları boyunca kendilerine eşlik edecek karakterlerden bazılarını tanıyabileceksiniz. Elbette, oyun içeriği erken erişim aşaması boyunca bol miktarda yeni özellik ve iyileştirmeyle zenginleştirilecek: bölgeler, yoldaşlar, görevler, beceriler ve çok daha fazlası gelecek.

Türkçe dil desteğinin bulunmadığı oyun henüz ön siparişe açılmadı.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments