Oyun HaberleriPCXbox

Stalker 2: Heart of Chernobyl iki ay daha ertelendi!

0

GSC Game World, Stalker 2: Heart of Chernobyl için planlanan 5 Eylül 2024’teki lansman tarihini iki ay daha erteledi. Oyunun 20 Kasım’da PC ve Xbox platformlara gelmesi bekleniyor.

Stalker 2: Heart of Chernobyl

Ukraynalı video oyun stüdyosu GSC Game World, Stalker 2: Heart of Chernobyl için tekrar erteleme kararı aldı. 5 Eylül 2024’te çıkması beklenen oyun 20 Kasım’da PC ve Xbox platformlarında olacak. Oyun lansman günü Game Pass’e de gelecek.

GSC Game World Oyun Direktörü Yevhen Grygorovych“Beklemekten yorulmuş olabileceğinizi biliyoruz ve sabrınız için gerçekten minnettarız. Bu iki ek ay bize daha fazla “beklenmeyen anormalliği” (veya sizin dediğiniz gibi basitçe “hataları”) düzeltme şansı verecek. Devam eden desteğiniz ve anlayışınız için her zaman minnettarız; bu bizim için dünyalar anlamına geliyor. Oyunu nihayet yayınlamak ve sizin bunu kendiniz deneyimlemeniz için sizin kadar istekliyiz.” dedi.

Ekip oyundaki en büyük ve en kapsamlı güncellemeyi paylaşmaya da hazırlanıyor. Stalker 2 Geliştirici Derin İncelemesi, 12 Ağustos 2024’te Xbox işbirliğiyle prömiyer yapacak ve daha önce hiç görülmemiş çeşitli içerikler sunacak:

  • Röportajlar ve geliştirme sürecinin perde arkası görüntüleri,
  • Dünya genel görünümü, çeşitli konumlar, oyun ve ara sahneler dahil olmak üzere birçok yeni görüntü,
  • Hikaye görevlerinden birinin tam video incelemesi.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.

Comments

Comments are closed.