Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Greedfall 2: The Dying World oynanış fragmanı yayımlandı!

0

24 Eylül 2024 tarihinde PC platformuna erken erişim olarak gelecek olan açık dünya, rol yapma ve aksiyon-macera oyunu Greedfall 2: The Dying World için oynanış fragmanı yayımlandı.

Greedfall 2: The Dying World

Paris merkezli Fransız video oyun geliştirici Spiders tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından 24 Eylül’de PC platformuna erken erişim olarak ve 2025’te PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarında yayımlanacak olan Greedfall 2: The Dying World için Future Games Show etkinliğinde oynanış fragmanı yayımlandı.

GreedFall II: The Dying World ilk oyunun olaylarından üç yıl önce başlayacak. Bu sefer, zorla adanızdan sökülüp kolonicilerin anavatanı olan Gacane kıtasına götürülen bir Teer Fradee yerlisi olarak oynayacaksınız. Her seçiminiz maceranızı etkileyecek.

Kendi karakterinizi yaratacak ve ekibinize katılacak müttefikler bulacaksınız. Onlara görevlerinde yardım edecek, sırlarını ortaya çıkaracaksınız ve onları arkadaşlarınız, rakipleriniz veya hatta aşıklarınız haline getirebileceksiniz. Onları istediğiniz gibi donatmanın yanı sıra, savaşta da kontrolünü alabilirsiniz.

GreedFall II: The Dying World, 12 farklı dil desteğini destekleyecek fakat Türkçe dil desteğine sahip olmayacak.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Davut İnanlar
Oyun Günlüğü Haber Editörü
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments