Oyun Haberleri

Yeni Battlefield oyunundan ilk görsel paylaşıldı!

0

Battlefield serisinin yeni oyunundan ilk görseller ve detaylar paylaşıldı. Bu heyecan verici birinci şahıs nişancı askeri savaş oyunu, oyuncuları yine aksiyon dolu savaş alanlarına davet ediyor.

Battlefield

Yeni Battlefield oyunu, şimdiye kadar ki en büyük Battlefield ekibi tarafından geliştiriliyor. DICE, Criterion, Ripple Effect ve Motive stüdyolarının işbirliğiyle hazırlanan oyun, Electronic Arts tarafından yayımlanacak. Henüz kesin bir çıkış tarihi açıklanmış değil.

EA, bu ekiplerin hem tek oyunculu hem de çok oyunculu deneyimlerle birbirine bağlı bir Battlefield evreni oluşturmak için çalıştığını duyurdu. Respawn ve Infinity Ward’ın eş kurucusu Vince Zampella, yeni Battlefield oyununun topluluğu yeniden kazanmayı hedeflediğini ve gelecek yıl bazı oyuncuların oyunu deneyimleme şansına sahip olacağını belirtti.

Yeni Battlefield oyunu, eski oyuncuların güvenini yeniden kazanmak ve yeni oyuncuları çekmek amacıyla geliştiriliyor. Oyun, sevilmeyen 128 oyunculu maçlar ve Specialist sistemi gibi unsurları kaldıracak. Bunun yerine, geleneksel 64 oyunculu muharebeler ve sınıf sistemi geri getirilecek. Ayrıca, oyun, Battlefield 3 ve Battlefield 4’ün modern temasına geri dönecek.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Davut İnanlar
Oyun Günlüğü Haber Editörü
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments