Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Motokros tutkunları bu habere sevinecek! MXGP 24 duyuruldu

0

Motokros tutkunlarının büyük bir merakla beklediği dünyanın en ünlü şampiyonasının video oyunu uyarlaması MXGP 24 geri dönüyor! Oyun, 2024’ün sonlarında PC ve konsollara gelecek.

MXGP 24

Fransız video oyun stüdyosu KT Racing tarafından geliştirilen NACON tarafından da yayımlanacak resmi MXGP motokros oyunu MXGP 24, Artefacts Studio ile iş birliği yapılarak geri döndü. İş birliği 2028’e kadar imzalanan bir serinin ilk yapımı olan MXGP 24 The Official Game olarak piyasaya sürülecek.

MXGP 24 yeni oyuncuların dahi rahatlıkla oyun mekaniklerini kavrayacakları bir yapıda geliştiriliyor. Oyunun seviye tasarımına özel dikkat gösterildi. Örneğin, pistin koşulları, motosikletler üzerinden geçtikçe veya hava koşulları değiştikçe değişiyor. Yüzde 100 resmi içerik sayesinde oyuncular dünyanın dört bir yanındaki 20 şampiyona pistine erişebilir ve MX2 ve MXGP kategorilerinde en sevdikleri sürücülerin formalarını giyebilirler. Her oyuncunun tek başına veya çevrimiçi olarak hızlı yarışlarda yarışmasına veya bir kariyere başlamasına, zaferler gelip geçtikçe sıralamalarda yükselmesine ve premier sınıftaki en iyi sürücülerden biri olma amacına olanak tanıyan çok sayıda oyun modu mevcut.

MXGP 24

MXGP 24 ne zaman çıkacak?

MGXP 24 The Official Game , 2024’ün sonlarında PC, Playstation 5 ve Xbox Series platformlarına gelecek.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments