Oyun Haberleri

Alien: Isolation devam oyunu resmen duyuruldu!

0

Alien: Isolation 10. yıldönümünde geliştirici ekipten sürpriz bir mesaj geldi. Alien: Isolation devam oyunun erken geliştirme aşamasında olduğu duyuruldu.

Alien: Isolation

Creative Assembly Yaratıcı Yönetmeni Alistair Hope, Alien: Isolation 10. yıldönümünde sürpriz bir mesaj yayımladı. Hope, Alien: Isolation devam oyunun erken geliştirme aşamasında olduğu duyuruldu.

Alistair Hope’un mesajı şu şekilde:

“Alien: Isolation’ı geliştirmeye başladığımızda tek bir yol gösterici ilkemiz vardı: ALIENTM serisinin köklerine geri dönen, gerçekten otantik bir deneyim yaratmak – orijinal 1979 film şaheserinin atmosferini ve dehşetini yakalayan yeni bir hikaye.

Yıllar boyunca oyuna olan tutkunuza tanık olmak ve bunun dünya çapında birçok oyuncuya ulaştığını görmek inanılmazdı. Sinema tarihinin en büyük katili karşısındaki sınırsız coşkunuz, heyecanınız, çığlıklarınız(!) ve çelik gibi cesaretiniz son derece ödüllendiriciydi.

İster kabus modu gazisi olun, ister o heyecan verici ilk denemede Amanda Ripley’nin yerine geçin (iyi şanslar!), derin şükranlarımızı ifade etmek istedik. Bu, parlak bir ekip tarafından hayata geçirilen bir rüya projesiydi ve yıllar boyunca ona verdiğiniz tepki olağanüstüydü.

10. yıl dönümünde, acil durum çağrılarınızı yüksek sesle ve net bir şekilde duyduğumuzu bildirmek çok yerinde görünüyor.

    Bugün, ekip adına Alien: Isolation’nin devamının erken geliştirme aşamasında olduğunu teyit etmekten mutluluk duyuyorum. Hazır olduğumuzda sizinle daha fazla ayrıntı paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.”

    Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
    haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


    Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

    Oyun Günlüğü
    Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments