DonanımKulaklık

Xbox yeni kablosuz kulaklığını duyurdu

0

Xbox yeni kablosuz kulaklığını duyurdu. Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklığı’nın yenilenmiş bir sürümü olan yeni ürün, orijinal modelin üzerine önemli geliştirmeler getiriyor.

Xbox yeni kablosuz kulaklığı

Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklığı’nın yenilenmiş bir sürümü olan yeni ürün, orijinal modelin üzerine önemli geliştirmeler getiriyor.

  • Uzamsal ses için Dolby Atmos.
  • 20 saate kadar kullanım süresi sunan pil ömrü.
  • Pürüzsüz bir iletişim için gelişmiş otomatik sessize alma ve ses yalıtımına sahip mikrofon.
  • Tüm oyunlarla uyumlu, siyah tasarım.

Geliştirilmiş Xbox Kablosuz Kulaklık, gelişmiş otomatik sessize alma ve ses izolasyonu içerir ve sesinizin yüksek ve net bir şekilde duyulmasını sağlarken arka plan gürültüsünü en aza indirir. Xbox konsollarıyla doğrudan eşleştirme, PC ve mobil cihazlar için Bluetooth 5.3 bağlantısıyla birlikte, dongle’lara veya ekstra kurulumlara gerek kalmadan platformlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmanızı sağlar.

Ayrıca, Qualcomm S5 Gen 2 teknolojisiyle, sorunsuz ve kesintisiz oyun için ultra düşük gecikmeli kablosuz bağlantı deneyimi sunuyor.

Xbox yeni kablosuz kulaklığı henüz Türkiye’de satışa sunulmadı.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.

Comments

Leave a reply

You may also like