battlefield mobile
MobilOyun Haberleri

Battlefield Mobile, çıkış tarihi açıklandı

2

Electronic Arts, büyüyen mobil oyun endüstrisinde adının daha çok geçmesini istiyor gibi gözüküyor. Mobil platforma kattığı FIFA Mobile, NBA Mobile gibi birçok büyük oyunun yanına bir amiral gemisini daha mobil platform için hazırlıyor. Electronic Arts şirketinin sevilen oyunu Battlefield’ın mobil versiyonun 2022 yılında geleceği açıklandı.

  • Battefield Mobile oyunu 2022 yılı içinde çıkması planlanıyor.
  • Oyunun daha önce yapılmış bütün Battlefield oyunlarından farklı olacağı bildirildi.
Battlefield Mobil, 2022 yılında çıkıyor

Uzun süredir Battlefield severlerin merakla beklediği mobil oyun duyuruldu. FPS oyunlar, şu anda mobil cihazlarda en popüler kategori ve EA, mobil bir Battlefield oyununu piyasaya sürerek bu popülerlikten yararlanmak istiyor.

Call of Duty: Mobile, 2019’da piyasaya çıktığında devasa bir lansman başarısına sahip olmuştu ve bildirildiğine göre 100 milyondan fazla indirilmişti. 2018’de piyasaya sürülen PUBG Mobile ise geçtiğimiz mart ayı itibariyle toplam indirilme sayısı bir milyarı aştı.

Electronic Arts şirketinin alt firması olan DICE şirketi tarafından yapılan açıklamada oyunun şimdiye kadar ki hiçbir Battlefield oyununa benzemeyeceği söylendi. Yapılan açıklamada şirketin Battlefield mobil için uzun zamandır düşündüğünü ve Battlefield’i daha çok platforma yayma fikrinin uzun zamandır olduğu paylaşıldı. Oyunun yıllar süren prototipinin sonrasında DICE şirketinin, yine Electronic Arts şirketinin bir alt kuruluşu olan Industrial Toys ile birlikte çıkaracakları duyuruldu.  

Electronic Arts yapmış olduğu açıklamada ilerleyen zamanlarda daha çok detayın paylaşılacağını bildirdi.

Kerem Karaibrahimoğlu
Oyun Günlüğü Haber Editörü
    Subscribe
    Bildir
    guest

    2 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments