Oyun HaberleriPCPlayStation

Şimdiye kadarki en büyük ekip Battlefield VI için çalışacak

1

DICE şirketi tarafından yapılan açıklamada Battlefield VI oyununun hazırlıklarına başlandığını bildirildi. Electronic Arts, dünya çapındaki sahip olduğu birçok geliştirme stüdyoları ile çalıştıklarını belirtti.

  • Battlefield VI şimdiye kadar oluşturulmuş en büyük ekiple hazırlanıyor.
  • Oyunun hem konsola hem de PC’ye geleceği açıklandı.
Battlefield VI

Electronic Arts şirketinin amiral gemilerinden biri olan Battlefield, severlerinin tekrardan karşısında çıkmayı planlıyor. Battlefield severlerin uzun zamandır beklediği Battlefield VI için kolların sıvandığı duyurusu yapıldı.

Electronic Arts oyun için şimdiye kadarki en büyük ekibi kurduklarını belirtiler. Dünyanın birçok yerinde geliştirme stüdyoları bulunan şirket, bu oyun için LA’deki Criterion ve DICE alt firmaları ve Gothenburg’daki ekibi ile çalışmaya başladı. Yeni çıkacak oyunun daha önceki hiçbir Battlefield oyununa benzemeyeceğini de eklediler.

Yeni çıkacak oyunun daha önceki oyunda sevdiğimiz her şeyi barındıracağını ve bunları bir üst seviyeye taşıyacaklarını belirtiyorlar. Destansı büyüklükte bir savaş alanı, çığır açan bir yıkım göreceğimize belirtiyorlar. Yeni oyunda diğer oyunlara nazaran daha fazla oyuncu olacağını belirten şirket, daha çok kaosun oyun içinde yaşanacağını da ekliyor.

Planlanan tarih henüz belli olmasa da, oyunun konsol ve PC için çıkması kesinleşmiş durumda. Oyunun tanıtımının da ise yakında paylaşılacağı da duyurulmuş durumda.

Yapımcı ekip aynı zamanda Battlefield mobil oyunu içinde kolları sıvamış durumda. Battlefield serisi büyüyerek devam ederken aynı zamanda mobil versiyonu da geliyor, peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bizimle paylaşın lütfen.

Kerem Karaibrahimoğlu
Oyun Günlüğü Haber Editörü
    Subscribe
    Bildir
    guest

    1 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments