Oyun HaberleriPC

Saint Row: The Third Remastered 22 Mayıs’da Steam’e geliyor

0

Saint Row ekibi, mayıs ayında Saint Row: The Third Remastered oyununun geleceği haberini onayladı. Oyunun 22 Mayıs tarihi itibari ile Steam’de yer alması planlanıyor.

  • Saint Row: The Third Remastered 22 Mayıs’da Steam’e geliyor.
  • Remastered tüm DLC paketleri ile birlikte gelecek.
Saint Row resmi twitter hesabı, mayıs ayında Saint Row: The Third Remastered oyununun geleceği haberini onayladı.22 Mayıs tarihidne yayınlanacak

Saint Row, geçtiğimiz yıl 22 Mayıs tarihinde  Playstation 4, Xbox One ve Pc üzerinde çıkış yapmıştı. Saint Row: The Third Remastered geçen sene Epic Games Store ile bir anlaşma yaparak bir sene boyunca sadece Epic Games Store altında satış yapılabilmesini sağladı. Üzerinden bir sene geçmesi ile birlikte Epic Games ile olan anlaşması biten şirket oyunu Steam altında da yer alacağını resmi twitter hesabı üzerinden doğruladı.

Steam üzerinden yenilenmiş hali ile tekrardan satışa çıkacak Saint Row: The Third Remastered aynı zamanda bütün DLC paketleri ile birlikte geliyor. Oyunda ayrıca birçok gelişmede söz konusu. Oyun geliştirilmiş görsel efektler, ışıklandırmalar ve yeniden oluşturulmuş karakter, araç ve silah güncellemelerine sahip. Oyun kendisine yapılmış olan yeni değişiklikler ile birlikte, Saint Row evrenine, oyuncularının tekrardan çekmeye teşvik ediyor.

Kerem Karaibrahimoğlu
Oyun Günlüğü Haber Editörü
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments