Oyun HaberleriPCPlayStation

Biomutant 25 Mayıs’ta piyasalarda yerini almaya hazırlanıyor

1

Tanıtım ve açıklamalara göre Biomutant dünyasında yapılacak çok sayıda keşif, çözülecek bolca gizem, yüzleşilecek yaratıklar ve buluşulacak sıradışı karakterler var.

  • Yayıncı kuruluş THQ Nordic Biomutant’ın 25 Mayıs 2021’de PC, PlayStation®4 ve Xbox One için çıkacağını duyurdu.
  • Experiment 101’in geliştirdiği Biomutant tanıtım videosu ve oyun hakkında bazı detaylar açıklandı.
Biomutant

Biomutant’ta oyuncuları neler bekliyor?

Yakın dövüş, atış ve mutant yetenek eylemlerini karıştırmanıza fırsat tanıyan dövüş sanatları sergilemeye müsait savaş sistemine sahip, açık dünya ve kıyamet sonrasını ele alan Kung-Fu masal RPG’si oyuncuları karşılayacak.

Oyunun yayıncı şirketi THQ Nordic tarafından paylaşılan ve 3-4 hafta içerisinde 5 milyon izlenmeyi aşan tanıtım videosu

Biomutant başlıca özellikleri

  • Tasarlanan dövüş sanatları stili sistemi ile mutasyonlardan gelen atışlar, yakın dövüş sergisi ve güçleri kullanılırken oyuncuya maksimum hareket özgürlüğü ve çeviklik sağlayacak. İlerleme yoluyla yeni Wung-Fu savaş formlarını öğrenmek ve tanışacağınız ustalardan teknikler öğrenmek, sürekli olarak seçimlerinize katkıda bulunacak. Böylece dövüşün, mücadelenin asla paslanmamasını sağlayacak.
  • Görünme ve oynama şeklinizi değiştirmek için genetik yapınızı yeniden kodlayabileceksiniz.
  • Silah üretme aşamasında tamamen özgür olabileceksiniz. Tabancalar, tüfekler ve av tüfeği ve biyolojik olarak kirlenmiş çamur şişelerine mantar vidaları ve pille çalışan motorlu testere modülleri gibi modifikasyonlar ekleyerek savaş cephaneliğine katkıda bulunabileceksiniz. Biyonik kanatlar da oyuncuların test edişine açık olacak. Çeşitli bölgeleri keşfetmek için bir gaz maskesi veya oksijen tankı, bazı alanlara girmek için ısıya dayanıklı giysiler veya yaratıkları ele geçirmek için koruyucu giysiler kuşanabileceksiniz.
  • Dünyayı ve yüzeyinin altında yatan zemini yürüyerek mekanik, jet-ski, hava balonu veya bölgeye özgü bağlarla keşfetmek konusunda oyuncuya serbestlik sunuluyor olacak.
  • Yolculuğunuzun her adımını anlatan bir “hikaye anlatıcı” tarafından dünyanın her yerinde yönlendirilebilirsiniz. Ancak hayatta kalma hikayenizin nasıl biteceğini belirleyecek olan oyun boyunca gerçekleştireceğiniz eylemleriniz ve seçimlerinizle şekillenecek.

12 dil seçeneği bulunan oyun mayıs ayının son günlerinde oyuncularla buluşacak. Biomutant, 25 Mayıs 2021’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek. PlayStation 5 ve Xbox Series X / S sürümleri daha sonraki bir tarihte piyasaya sürülecek.

Diren Eyidoğan
Oyun Günlüğü Yazarı - 2021'den bu yana haberler ve dosyalar hazırlıyor.
    Subscribe
    Bildir
    guest

    1 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments