Oyun HaberleriPC

Paradox forumları karıştı! Victoria 3 mü geliyor?

0

Paradox Interactive’in yıllardır yenisi beklenen oyunu Victoria 3, Paradox forumunda geliştirme aşamasında olduğu belirtildi. ‘MissDelina’ isimli bir kullanıcının paylaştığı görsellerde oyun yapımcısı Martin Anward’dan bir mesaj da iliştirilmiş vaziyette.

  • Paradox Interactive’nin sevilen serisi Victoria’nın üçüncü oyununun sızdırıldığı iddia edildi.
  • Paradox forumunda geliştirme aşamasında olduğu belirtilen oyun için oyuncular ikiye ayrıldı…
  • İkinci oyunun çıkmasının üzerinden 11 sene sonra gelen bu haber bile strateji severleri heyecanlandırmaya yetti.

Paradox Interactive’nin yıllardır yenisi çıksın diye beklenen oyunu Victoria 3’e dair yeni bir sızıntı iddiası güçlenmiş durumda. Paradox forumlarındaki iddia, oyuncuları ikiye ayırdı.

Bu mesajda ise ”Evet doğru görüyorsunuz bu bir 1 nisan şakası değil. Bunca yıldan sonra Victoria 3 gerçekten geliyor. Ben Martin ”Wiz” Anward, Victoria 3’ün oyun direktörü… Geliştirme günlükleri adı altında paylaşılan görseller oyunun sıkı takipçilerini de ikiye ayırmış durumda.

Bazıları bunun gerçek olduğuna inanırken bazılarının düşünceleri ise kurmaca olduğu yönünde, ancak ikinci oyunun çıkmasının üzerinden 11 sene sonra gelen bu haber bile strateji oyunlarını sevenleri heyecanlandırmaya yetti.

Oyunun yapımcısı olan Martin Andward’ın, Twitter biyografisinde şu an gizli bir proje üzerinde çalıştığı yazıyor ve daha önce şirketin yeni Büyük Strateji oyunularında çalışmak üzere iş ilanı verdiğini de düşünürsek bu oyun Victoria 3 çıkarsa şaşırmayız.

Yakın zamanda Paradox Interactive tarafından bir doğrulama veya yalanlama haberi görebiliriz. Süreç ne gösterecek bekleyerek göreceğiz.

Oğuz Kütle
Oyun Günlüğü - 2022
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments