Oyun HaberleriPC

Old World tam sürüme 1 Temmuz’da çıkıyor

0

Mohawk Games’in tarihi 4X oyunu Old World tam sürüm olarak 1 Temmuz’da çıkıyor. Old World’da hanedanınızla uçsuz bucaksız topraklarda hüküm sürecek zorlu rakiplere karşı mücadele edeceksiniz.

  • Old World tam sürümü 1 Temmuz 2021’de Epic Games Store’a geliyor.
  • 3 binden fazla benzersiz etkinlikle Dinamik Etkinlik Sistemi yer alacak.
  • Oyunun tam sürümünde 7 ulus bulunacak.

ABD’li oyun yapım şirketi Mohawk Games’in tarihi 4X oyunu Old World tam sürüme 1 Temmuz’da çıkıyor. Civilization IV ve Offworld Trading Company‘nin baş tasarımcısı olarak çalışan Soren Johnson yapımcılığında geliştirilen oyun 5 May 2020’de erken erişime geçmişti.

Veraset sisteminin olduğu oyunda 3 binden fazla benzersiz olay yer alırken, askeri, politik, teknoloji ve ekonomi hamleleriyle klasik antik dönemde rakiplerinizi alt etmeye çalışacaksınız. Civ serisindeki besteleriyle tanıdığımız Christopher Tin‘de oyunun müziklerini hazırladı.

Tur tabanlı strateji oyunu olarak öne çıkan Old World, Civilization serisine benzerliğinin yanında karakter ve aile ağacı gibi benzersiz sistemiyle kendini özel kılıyor. Epic Games’te satışa sunulan Old World strateji severlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments