sea of thieves
Oyun HaberleriPC

Sea of Thieves Steam Yaz İndirimlerinde zirvede

0

Steam’de 25. haftanın en çok satanları, yaz indirimlerinin etki alanına girmiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz haftanın en çok satanları listesinin zirvesinde, çıkışından bu yana çok oyunculu özelliği ve açık dünyasıyla büyük ses getiren Sea of Thieves yer aldı.

  • Steam 2021 yılının 25. haftasında en çok satanlar listesi açıklandı.
  • Steam yaz indirimleri ilk haftasının en çok satanlar listesinde Sea of Thieves birinci oldu.
Steam yaz indirimlerinin ilk haftasının en çok satanlar listesi açıklandı. Birinci Sea of Thieves oldu.
Sea of Thieves

Steam 2021 yılının 25. Haftasında 27 Haziran tarihi ile biten süreçte en çok satanları duyurdu. 24 Haziran tarihi ile başlayan Steam Yaz İndirimleri de en çok satan oyunları büyük oranda etkilemiş gibi görünüyor.

Yaz indirimlerinin ilk haftasında zirveye, 20 Mart 2018 yılında çok oyunculu korsan oyunu olarak piyasaya sürülen, geçen hafta dokuzuncu sırada bulunduğu listede bu hafta hızlı bir çıkış yakalayarak ilk sırada yer alan Sea of Thieves yerleşti.

Listenin ikinci sırasında bir açık dünya macera oyunu olan Sekiro: Shadow Die Twice – GOTY yer aldı. Bloodbourne ve Dark Souls gibi oyunların yapımcısı tarafından çıkarılan oyun, 2019 yılında yılın oyunu seçilmişti. Geçen haftanın en çok satılanlarında üçüncü sırada ise Horizon Zero Down: Complete Edition bulunuyor.

Yaz indirimlerinin ilk haftasını bitirirken listenin geri kalanında ise Forza Horizon 4 dördüncü sırada, Halo: The Master Chief Collection beşinci sırada, Valve Index VR Kit altıncı sırada, Playerunknown’s Battlegrounds yedinci sırada, Rust sekizinci sırada, Forza Horizon 4 dokuzuncu sırada, It Takes Two ise onuncu sırada yer aldı.

Kerem Karaibrahimoğlu
Oyun Günlüğü Haber Editörü
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments