Oyun HaberleriPC

Steam Yaz İndiriminde 100 TL’ye alınabilecek strateji oyunları

0

Steam Yaz İndirimi etkinliğinde birçok kategoride ve birbirinden farklı oyunlarda indirim yağmuru başladı. Sizler için 100 TL ve altında alınabilecek strateji oyunlarını derledik.

  • İki hafta sürecek Steam Yaz İndirimleri 24 Haziran’da başladı.
  • Birçok kategoride ve birbirinden farklı binlerce oyunda yüzde 90’lara varan indirimler oyuncuları bekliyor.
  • Düşük bütçe dostu indirimlerde 100 TL ve altındaki strateji oyunlarına göz attık.

Milyonlarca oyuncunun büyük bir merakla beklediği Steam Yaz İndirimleri devam ediyor. 24 Haziran’da başlayan indirimler 8 Temmuz’a kadar devam edecek. Oyun Günlüğü ekibi olarak sizler için her kategoride tavsiye ettiğimiz indirimleri paylaşmaya devam ediyoruz.

‘Cinayet Gizemi’ temasında şekillenen indirim yağmuru Valve‘in birçok sürprizine de ev sahipliği yapıyor. Steam özel kartlarını keşifleri tamamlayarak kaçırmamanızı ve Oyun Profilleri‘ne göz atmanızı tavsiye ederiz.

Etkinlik kapsamında indirim uygulanan yüzlerce yapım arasından 100 TL ve altına sahip olabileceğiniz öne çıkan strateji oyunu ve fiyatlarını derledik:

Sid Meier’s Civilization VI

Sid Meier’s Civilization serisinin son oyunu… Sid Meier’s Civilization VI. Tur tabanlı strateji oyunlarında bir zirve. Listemizde ilk sırada. Steam Yaz İndirimleri’nde 54,75 TL satılıyor. Oyuna büyük değişiklikler katan iki DLC’nin de içinde bulunduğu Sid Meier’s Civilization® VI Anthology sürümünü tavsiye ederiz. Ek bilgi olarak da bu sene Sid Meier’s Civilization VI: New Frontier Pass DLC’siyle oyun daha da büyüyor…

Total War: ROME II – Emperor Edition

Listemizde ikinci sırada yer alan Total War serisinin en çok ses getiren oyunlarından biri olan Total War: ROME II – Emperor Edition, 52,50 TL’den satılıyor.

Crusader Kings III

Tüm zamanların en iyi strateji oyunlarından biri serinin son oyunu Crusader Kings III, listemizde üçüncü sırada. Bu oyunda yapabileceklerinizin sınırı çok yok. Stresten uzak durun yeter! Crusader Kings III, 61,60 TL’den satılıyor.

Listemize Total War: THREE KINGDOMS ile devam ediyoruz… 105,00 TL

Wasteland 3 – 109,50 TL

Desperados III – 109,37 TL

Othercide – 85,00 TL

Amazing Cultivation Simulator – 84,80 TL

Total War: WARHAMMER II – 71,40 TL

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments