Oyun HaberleriPCPlayStation

Steam yaz indiriminde en çok satan oyunlar

0

Steam yaz indiriminde ikinci haftaya girildi. İndirimden yararlanabileceğiniz oyunlarla ilgili öneri ve ipuçlarına devam ediyoruz.

  • 24 Haziran’da başlayan Steam Yaz İndirimleri 8 Temmuz’da sona erecek.
  • Kampanya süresince ilgilenenlere bir diğer öneri dizisi olarak en çok satan oyunlar listelendi.

Oyuncular, 24 Haziran’da başlayıp TSİ 20.00’de 8 Temmuz’da sona erecek olan yaz indiriminden yararlanmaya devam ediyor. En çok satan oyunlar listesine göz atabilirsiniz:

Playerunknown’s Battlegrounds

Türkçe arayüzü bulunan Playerunknown’s Battlegrounds yüzde 50 indirimde. Hayatta kalma, çok oyunculu aksiyon macera oyunu 43,50 TL’ye sunuluyor.

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 hem solo hem çok oyunculu oynama imkanı sunan açık dünya araç kullanma oyunu olarak indirimde çok satılanlar arasında yer alıyor. Sevilen yarış oyunu, kısa süreliğine yüzde 50 indirimde. 8 Temmuz’a kadar fiyatı ise 46 TL.

Sea of Thieves

Çok oyunculu açık dünya oyunu Sea of Thieves, Steam yaz indirimlerinin ilk haftasında en çok satanlarda birinci sırada yer aldı.

Hikayesi, ayrıntıları, görevler ile ilgi çekip 20 milyon oyuncuya ulaşan oyun kütüphaneye eklemeyi düşünenler için yüzde 40 indirim ile 22,80 TL.

Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout, toplulukla oynama amaçlı ve eğlence odaklı oyun arayanlar için en çok satanlar listesinde göze çarpıyor.  Oyun, yüzde 40 indirim ile 22,80 TL’ye oyuncularla buluşuyor.

Battlefield 1

Electronic Arts’ın yayınladığı çok oyunculu savaş oyunu Battlefield 1 yüzde 80 indirimde. En iyi aksiyon oyunu ödüllü birinci şahıs nişancı oyunu indirim süresince 55,99 TL.

The Forest

2018 çıkışlı hayatta kalma oyunu The Forest yüzde 60 indirimde. Mağaralarda, yüzen evde, ağaç kuytularında saklanıp gerilim dolu maceralar ve çeşitli korkutucu yaratıklarla mücadeleye katılmak kısa süre için 12,80 TL.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Ubisoft’un çok oyunculu, kahraman eksenli birinci şahıs nişancı oyunu Tom Clancy’s Rainbow Six Siege yüzde 60 indirimde. Taktik savaşlarına ilgisi olan oyuncuların indirimde kütüphanelerine ekleyebileceği oyun şimdi 35,60 TL.

Rust

Steam yaz indiriminde çok satanlar listesinden bir diğer oyun Rust. Oyun, inşa etme, hayatta kalma, açlık, susuzlukluk içinde ayakta kalıp yaşam alanı oluşturma mücadelesi. Güncellemeleri ile takdir kazanan ürünlerden. Grafikleri ve ses olumlu tepkiler alan Rust yüzde 50 indirim ile 63,50 TL.

Euro Truck Simulator 2

SCS Software’in geliştirip yayınladığı otomobil simülasyonu oyun yüzde 75 indirimde. Euro Truck Simulator 2 sürüş oyunları içerisinde en iyilerden biri olduğunu da oyunculardan aldığı olumlu yorumlar ve çok satanlarda yer alması ile gösteriyor. Kütüphaneye eklemek için fiyatı şimdi 9,75 TL.

Football Manager 2021

Top sürme, hız, çeviklik ve farklı futbol liglerini tecrübe etmek için spor oyunları sevenler için çok satanlardaki fırsatlardan biri fm2021. Uluslararası futbol müsabakalarına doyamadan milli takımın eve dönüşüyle buruk futbol eksikliğini gidermek için yüzde 50 indirime giren sağlam korumalı, popüler menajerlik oyunu 8 Temmuz’a kadar 149,50 TL.

Mortal Kombat 11

Atari salonlarından beri dövüş oyunları içerisinde her zaman oyuncular için yeri ayrı olan oyun yüzde 75 indirim ile sunuluyor. Hikayesi ile çok oyunculu oyunlar içerisinde çok satanlarda yer alan Mortal Kombat 11 kısa süreliğine 24,60 TL.

Steam yaz indiriminde çok satanlarda yer alan dikkat çekici oyunlar:
Hades 28 TL
Valheim 28,80 TL
The Sims 4 33,59 TL
iRacing 12,06 TL
Hearts of Iron IV 14,75 TL
Raft 20,77 TL
Stardew Valley 14,40 TL

ARK: Survival Evolved 16,50 TL

Raft 20,77 TL
Diren Eyidoğan
Oyun Günlüğü Yazarı - 2021'den bu yana haberler ve dosyalar hazırlıyor.
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments