İnceleme

TeamFight Manager

0

Başarılı bir emekli bir espor oyuncusu olarak, espor takımı kurma işine girdiğimiz türünün en iyi örneği sayılabilecek TeamFight Manager ’e bir göz atalım.

  • Kendi şampiyon ve oyun sistemini yaratan bir yönetim oyunu olan oyun sürekli güncellemeler alıyor.
  • Oldukça beğenilen oyun Steam’de Çok Olumlu değerlendirmeye sahip.
  • Mart 2021’de çıkışını yaparak türünün en iyi oyunlarından biri olmaya yakın…
TeamFight Manager

Takımınızı kurun, maçlara çıkın!

Emekli bir espor oyuncusu olarak başladığımız bu oyunun başlangıcında genç ve çok da bir yeteneği olmayan 4 adet oyuncu veriyor, bu oyuncular oyunun kendi yarattığı şampiyonların birkaç tanesinde yetenekleri bulunuyor, onlara yeni şampiyonlar öğretmek ve onları eğitmek sizin elinizde…

Oyuna ilk başladığımız amatör liginde oyuncularımıza maçlar içinde belli stratejilere göre şampiyonlarını veriyoruz, ve karşı takımla savaşıyorlar bu savaşta yaklaşık bir dakikada en çok öldürme sayısını elde eden takım maçı kazanıyor.

Oyun içindeki şampiyonların yetenekleri özgün ve güzel tasarlanmış izlemesi çok eğlenceli oluyor.

Metaya uyun, transferler yapın

Tabii ki oyununda her oyun gibi bir metası var. Her ara sezonda ve sezon sonlarında belli şampiyonlar zayıflıyor veya güçlendiriliyor ve oyuna yeni 2 adet şampiyon ekleniyor, ve bu sezon aralarından sonra bütün stratejinizi değiştirmeniz gerekiyor.

Elbette yeni şampiyonları bilen ve daha iyi olan oyuncuları da sezon arası ve sonlarında transfer edebiliyorsunuz. Aynı zamanda sezon aralarında oyuncularınıza yayın bile açtırabiliyorsunuz bu yayınlardan belli miktarda para kazanıyorsunuz. Açıkçası çok eğlenceli bir sistem olmuş bazen oyuncunuz kötü olsa bile sadece takipçisi var diye takımda tutuyorsunuz.

Minik kusurlar

Oyun ne kadar çok kapsamlı detaylı bir oyun olsa da, çeşitli hataları da yok değil, oyun içinde ki şampiyonlar çoğu zaman yeteneklerini saçma ve alakasız zamanlarda kullanıyorlar. Ayrıca oyunun müzikleri gerçekten çok kötü, başta bana hitap etmediğini düşündüm ama sonra herkesin bu durumdan şikayetçi olduğunu gördüm.

Biraz tekrara bağlayalım

Her yönetim oyunu gibi TeamFight Manager’de tekrara bağlıyor iyi yanından bakarsak yaklaşık bir 40 saat sonra bu olay gerçekleşiyor, 40. Saatten sonra yavaş yavaş oyunun tekrara bağladığını hissediyorsunuz. Yine de 18 TL’nin hakkını bol bol veriyor heyecanı sürekli üst seviyede tutmayı başarıyor 40 saat boyunca.

Son söz

TeamFight Manager türündeki oyunların sayısı bir hayli az ve çok kalitesiz o yüzden diğer türdeşlerine göre büyük bir üstünlüğü var eğer bu türde bir oyun arıyorsanız espor takımı yönetebileceğiniz en kapsamlı ve kaliteli oyun TeamFight Manager oluyor.

Yine de bu oyunun bile çok fazla eksiği bulunuyor, o yüzden kusursuz bir yapım diyemeyiz ama bir espor takımı yönetmek isteyen oyuncuların ilk durağı TeamFight Manager olmalıdır.

product-image

TeamFight Manager

8.5

OLUMLU YANLARI
  • Sürekli değişen oyun mantığı
  • Yönetim hissini başarılı bir şekilde hissettiriyor
  • Güzel dizayn edilmiş şampiyonlar
  • Kısa sürede tekrara bağlamıyor
OLUMSUZ YANLARI
  • Çok kötü müzik kullanımı
  • Lisans problemi
Ege Muslu
Oyun Günlüğü İnceleme Editörü
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Eylül 2024
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Login/Sign up