Oyun HaberleriPCPlayStation

Ratchet & Clank, Fall Guys’a geliyor

0

PlayStation’ın çok sevilen maskotları Ratchet & Clank sınırlı süreli bir etkinliğin parçası olarak battle royale oyunu olan Fall Guys’da sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

  • Ratchet & Clank işbirliğinin ürünlerinin orman temalı beşinci sezon başladıktan birkaç gün sonra aktifleşmesi öngörülüyor.
  • Oyunun, Xbox One ve Nintendo Switch sürümlerinin çıkış tarihi halen belirsizliğini koruyor.
Ratchet & Clank ve Fall Guys

Mediatonic tarafından geliştirilen eğlenceli battle royale oyunu Fall Guys, orman temalı beşinci sezonu duyurmuştu. Sezon duyurusunun ardından PlayStation’ın çok sevilen maskotları Ratchet & Clank karakterlerinin de oyuna dahil olacağını belirten ekip, Twitter üzerinden paylaştığı gönderiyle bunu destekledi.

Oyun içi sınırlı süreli bir etkinliklerin ilki olarak tanımlanan Ratchet & Clank işbirliği, iki karakterin nesneleri için de oyunculara farklı görevler sunacak. İki etkinliği de tamamlayan oyuncuların da Lombax Resistance savaşçısı Rivet’i içeren “ultra özel” bir afiş elde edeceği belirtiliyor.

Daha önceden oyunun Xbox One ve Nintendo Switch sürümlerinin hazır olmadığını duyuran Mediatonic, bu konu hakkında yeni bir açıklama yapmadı.

Hande Polatlı
Oyun Günlüğü Kıdemli Editörü / Senior Editor - 2021
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments