Oyun HaberleriPC

Age of Empires 4’ten iki yeni tanıtım videosu yayınlandı

0

1997 yılından beri adından sıkça söz edilen Age of Empires serisinin yeni oyununa ait iki yeni fragman yayınlandı. Yayıncılığını Xbox Game Studios, geliştiriciliğini ise Kanada merkezli Relic Entertaiment ve Amerika merkezli World’s Edge üstleniyor.

  • 21 Ağustos 2017’den beri geliştirilen oyun, 28 Ekim 2021 tarihinde, Türkçe dil desteğiyle birlikte PC için çıkış yapacak.
  • Oyun çıktığı günden Xbox Game Pass‘e de eklenecek.
  • Dileyen kullanıcılar, Steam üzerinden ön sipariş verebiliyor.
Age of Empires IV

Serinin ilk oyunu ile beraber güçlü bir topluluk oluşturan Age of Empires, 1997 yılından beri seriyi güncellemeye devam ediyor. Özellikle Age of Empires II ve Age of Mythology oyunları ile birlikte büyük bir başarıya imza atan seri, 4. oyunla birlikte yine isminden söz ettirmek istiyor.

28 Ekim’de PC için Türkçe dil desteğiyle çıkış yapacak, çıkış yaptığı gün Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek.

Oynanış

Çoğu oyun mekaniği doğrudan, serinin en başarılı oyunu kabul edilen Age of Empires II’den taşınacak. Örneğin, taş yeniden kaynaklardan birisi olacak, Monks (Keşişler) birimleri dönüştürebilecek. Çıkış tarihinde 8 medeniyet (Roma, İngiliz, Çin, Rus, Delhi, Moğol, Fransız ve Abbasi İmparatorluğu) oynanabilir olacak, ayrıca Orta Çağ’da geçen ve İngiltere’nin Normanlar tarafından fethini anlatan bir sefer de olacak.

Tarihe Dönün – Zafer arayışınızda İngilizlerden Çinlilere ve Delhi Sultanlığı’na kadar dünya çapında 8 farklı medeniyetin zengin tarihine daldığınız zaman geçmiş sizin için henüz bir başlangıç olacak. Karanlık Çağlardan Rönesans’a kadar 500 yıllık bir tarihe yayılan 35 görevle 4 farklı seferde şehirler inşa edin, kaynakları yönetin ve birliklerinizi karada ve denizde savaşa yönlendirin.

Age of Empires IV

Yeni videolar yayınlandı

Destansı deniz savaşı ile filonuzu denizlere taşıyın.

Age of Empires IV Deniz Savaşı

Abbasi Hanedanlığı ile Altın Çağı getirin.

Age of Empires IV Abbasi Hanedanlığı

Age of Empires IV için şimdi ön sipariş verin ve Age of Empires II: Definitive Edition “Dawn of the Duke” genişletmesini Ağustos 2021’de ücretsiz bonus olarak edinin.

*Genişletme bonusu, ayrıca satılan Age of Empires II: Definitive Edition oyununu gerektirir. Steam, Microsoft Store ve katılımcı perakendeciler üzerinden olan ön siparişler için geçerlidir. İçeriği indirmek için geniş bantlı internet bağlantısı gereklidir. Ayrıntılar için satıcıya göz atın.

Bu bağlantıya tıklayarak Steam üzerinden ön sipariş verebilirsiniz.

Yavuz Selim Yazıcı
Oyun Günlüğü - 2021
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments