DonanımFırsatlarKulaklık

Oyuncu ve yayıncılar için yeni kulaklık: Razer Moray

0

Razer, oyuncu ve yayıncılar için ilk kulak içi monitörü (IEM) olan Razer Moray’ı piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Razer, yeni oyuncu ve yayıncı ekipmanı ile yine ses getirecek. Şirket, oyuncu ve yayıncılar için ilk kulak içi monitörü (IEM) olan Razer Moray‘ı piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Razer’ın Donanım İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Alvin Cheung, “Moray’ın lansmanı Razer için heyecan verici yeni bir bölümü işaret ediyor” dedi.

Cheung “Bu, yayıncılara yüksek tanımlı ses ve gün boyu rahatlık sunmak için tasarlanmış, oyun sesinde bir evrim. Razer Moray ile, tipik olarak kulak içi monitörlerle ilişkilendirilen olağanüstü ses kalitesini yalnızca yayıncılara değil, oyunculara da getiriyoruz. Bu ürünün gıpta ile bakılan küresel altın standart ses doğruluğu işareti olan THX Sertifikasını kazandığını duyurmaktan da gurur duyuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Akustik ve ergonomik tasarım

Moray; kristal netliğinde tizler için dengeli bir armatür sürücüsünü, derin ve zengin baslar için dinamik bir sürücüyle eşleştiren hibrit çift sürücülü akustik tasarıma sahip.

Razer Moray; düşük profilli, ergonomik şekli, geleneksel kulaklıkları önemli ölçüde geride bırakan rahat bir uyum sunarak kafa ve kulaklar üzerindeki baskıyı ortadan kaldırıp kesintisiz, yormayan bir yayın deneyimi sunuyor.

Gürültü izolasyonu

Moray’ın bir IEM’den daha fazlası olduğu vurgulanarak, “O bir içerik oluşturma güç merkezidir. -36 dB’ye kadar gürültüyü bloke edebilen üstün pasif gürültü yalıtımı, dikkat dağıtıcı unsurları artık sorun olmaktan çıkarır. Yayıncılar, ilgi çekici içerik ve büyüleyici kitleler oluşturmaya odaklanmaya devam edebilir.” denildi.

Üç farklı boyutta üç tip kulak ucu!

Üç farklı boyutta üç tip kulak ucu ile Moray, optimum konfor ve ses izolasyonunu garanti eder. Taşınabilir, su sıçramasına dayanıklı taşıma çantasına yerleştirildiğinde, her zaman, her yerden içerik oluşturmaya ve akış yapmaya hazırdır. 


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.