0

Çok farklı fiyat ve ürün skalasına sahip kulaklıklarda mutlaka göz atmanız gereken bir ürünü inceliyoruz. Razer BlackShark V2 Pro, hem tasarım hem de teknik anlamda sizi memnun edecek.

Razer BlackShark V2 Pro

Bilgisayar oyuncuları için yüksek kalitede ekipmanlar üreten Razer‘ın BlackShark kulaklık serisinin son ürünü olan Razer BlackShark V2 Pro (2023 model), başta e-sporcular olmak üzere rekabetçi oyunlardaki oyuncularının radarına girmiş durumda. Gelişmiş mikrofon özelliği ve kristal ses netliği özelliği ile BlackShark V2 Pro, 320 gram ağırlığında ve 70 saate varan bir kullanım vadediyor.

Ben bir hafta hiç şarj etmeden kullandım 🙂

Razer BlackShark V2 Pro inceleme

Razer BlackShark V2 Pro kutu içeriğinden performansına, tasarımından teknik detaylarına tüm detaylar bu incelememizde.

Kutu içinde neler var?

Kutu içerisinde kulaklığın dışında mikrofon (oldukça kullanışlı), mikrofon için filtre başlığı, kablo uzatıcı ve Tip C kablo (kablolar olmak üzere iki farklı örgülü kablo ve 2.4Ghz kablosuz bağlantı için dongle yer alıyor.

Razer BlackShark V2 Pro teknik detayları

Kullanım ŞekliKablosuz
Hassasiyet100 dB (1 kHz)
Frekans Aralığı12 Hz – 28 kHz
Empedans (Ohm)32
Ağırlık320 gr
Bağlantı ÖzellikleriWireless
Ses ÇıkışıStereo
MikrofonVar (Çıkarılabilir)
Mikrofon Girişi3,5 mm
Kablo Uzunluğu1,3 metre
Takma tipiKulaküstü
Kullanım Süresi70 saat
Şarj Süresi3 Saat
BağlantılarUSB-C, jak
UyumlulukPC (Type A 2.4 GHz, Bluetooth 5.2)
PlayStation (Type A 2.4 GHz)
Mobil cihazlar (Type A veya Bluetooth 5.2)
Android & iOS
Aydınlatma

Tasarım ve performans

Razer BlackShark V2 Pro, Razer TriForce Titanium 50mm sürücülerle (Daha zengin tizler ve daha güçlü bas ile daha parlak ses ve net ve net vokaller sunuyor.) ve çıkarılabilir Razer EverClear Supercardioid Mic ( Arkadan ve yanlardan gelen ortam gürültüsünü keserek ultra net ses netliği sağlar) ile donatılmış durumda.

Kablosuz kulaklığımız için önemli bir performans değeri de gecikme. Razer HyperSpeed Kablosuz Teknolojisi kulaklığın kayıpsız ses deneyimi sunmasını sağlıyor.

Razer HyperClear Supercardioid Mic ile çıkarılabilir kulaklık performansı ise oldukça iyi. HyperClear Supercardioid Mic, ultra net ses kalitesi ve gelişmiş mikrofon kontrolleri sağlıyor.

Gürültü önleme konusunda arada kalsam da konfor açısından kulak yastıkları tatmin edici.

Esnek ve rahat bir tasarımla öne çıkan Razer BlackShark V2 Pro, beyaz ve siyah olarak iki fark renkle bizi karşılıyor. Üst tarafında suni deri, iç kısımlarda ise mikro fiber yapı yer alıyor. Sol taraftaki tuşlar oldukça işlevsel. Dilediğimizde ise mikrofonu çıkarma imkanımız var.

Değerlendirme

Üç haftadır kullandığım Razer BlackShark V2 Pro bir oyuncu olarak beni oldukça memnun etti. Şarj süresi ise oldukça iyiydi. Bir hafta on gün boyunca şarj ihtiyacım olmadı. Özellikle Battlefield 2042 ve Counter-Strike 2 oyunlarında kullandım. Bu oyunlardaki ses deneyimi çok önemli. Ve bu deneyimi sorunsuz bir şekilde yaşadım.

Başta THX Spatial Audio (Çevresel ses ayarlamaları) desteği olmak üzere, yazılım desteğiyle beraber dilediğiniz ayarlamaları yapabilir, şarj durumunu da öğrenebilirsiniz.

Kulaklıktaki amacınız çok önemli. Eğer bir oyuncu kulaklığı arıyorsanız, Razer BlackShark V2 Pro adı üstünde profesyonel bir deneyim sunuyor. Ancak oyun dışında başka bir amacınız varsa bu konuda bir şey diyemeyeceğim.

Son olarak fiyatlarından bahsetmek istiyorum. Kulaklığımızın rengine göre fiyatı da çok fark ediyor. Siyah model son bir ayda en az 3.900 TL’leri, en yüksek de 5.800 TL’yi görmüş durumda. Beyaz ise yine son bir ayda 4.789 TL’yi, en yüksek 8.449 TL’yi görmüş durumda…

Elbette bu fiyatların artacağı konusunda hiç şüphemiz yok. Eğer iyi bir oyuncu kulaklığı arıyorsanız Razer BlackShark V2 Pro için çok düşünmeyin.


product-image

Razer BlackShark V2 Pro

9

Razer BlackShark V2 Pro, hem tasarım hem de teknik anlamda sizi memnun edecek.

Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.