Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

1001 Gece Masalları’ndan bir hikaye: Blood of Mehran duyuruldu!

0

1001 Gece Masalları’ndan bir aşk, kayıp ve sadakat hikayesini anlatan hack and slash, macera ve rol yapma oyunu Blood of Mehran, PC ve konsollar için duyuruldu.

Blood of Mehran

İstanbul merkezli Permanent Way Game Co. tarafından geliştirilen ve Blowfish Studios tarafından da yayımlanacak hack and slash, macera ve rol yapma oyunu Blood of Mehran, Microsoft Windows, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformları için duyuruldu.

Efsanevi savaşçı Mehran’ın macerasına ortak olacağımız oyun 1001 Gece Masalları’ndaki bir aşk, kayıp ve sadakat hikayesini anlatıyor.

Blood of Mehran

Kılıç ve kalkan, çift kılıç, ok ve yay gibi çeşitli silah kombinasyonlarını kullanacağımız Blood of Mehran, gizlilik mekanikleriyle de öne çıkıyor.

Antik Mezopotamya’nın yeniden oluşturulmuş gerçekçi dünyasını keşfedecek, yuvarlanan kum tepelerinden ve şehir sokaklarından dört nala geçip gideceksiniz. Seviyenizi yükseltip beceri ağacında yükselecek ve kahramanınızın efsanevi hünerini geliştireceksiniz.

Permanent Way Games CEO’su ve Oyun Direktörü Emad Rahmani, Blood of Mehran’ın yetenekli kılıç ustalarını zamansız bir intikam hikayesine götürdüğünü vurgulayarak, “Oyuncuların intikam yolunda yürümeye istekli olmasını bekleyen, sert dövüşlerin, zorlu düşmanların ve büyüleyici bir aşk, kayıp ve sadakat hikayesinin olduğu güzel bir dünyada geçen aksiyon dolu bir oyun yarattık!” dedi.

Blood of Mehran Türkçe mi?

Blood of Mehran Türkçe alt yazı ve arayüz desteğiyle çıkacak. Ancak henüz Türkçe seslendirme için bir açıklama yapılmadı. Oyunda yer 12 farklı dil desteği arasında sadece İngilizce seslendirme mevcut.

Blood of Mehran

Blood of Mehran demo sürümü çok yakında!

Ekim ayındaki Steam Next Fest’te ilk demoyu 14-21 Ekim tarihleri ​​arasında oynayabilirsiniz. Oyunun Steam sayfasını takip ederek demo sürümü de deneyimleyebilirsiniz.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments