MobilOyun Haberleri

2D macera oyunu Jemeyah şimdi Android cihazlara ücretsiz!

0

İki boyutlu robotun aksiyon dolu maceralarını ele alan Jemeyah, Android için ücretsiz oldu.

  • Oyunun en son 2 Mart 2021’de güncellenen versiyonuna Google Play’den hiçbir ödeme olmadan ulaşabilirsiniz.
  • Tehlikeli canavarlar ve kötü patronla inişli çıkışlı mücadeleler içeren Jemeyah, hem çocuklar hem yetişkinler için uygun.
  • Genesis’in geliştirdiği sevimli robotun iki boyutlu maceraları Android cihazlara ücretsiz olarak Google Play’de yayınlandı.

Filipinler’den bağımsız oyun geliştirici Genesis’in tasarlayıp geliştirdiği, Knight Games’in sunduğu Jemeyah için son güncelleme 2 Mart’ta yayınlandı. Yapılan performans geliştirmesi ile bazı yeni özellikler duyuruldu:

3 Aşama
Birçok tehlikeli canavarı kesebilme
1 efsanevi patron
Çarpıcı Grafikler
Çevrimdışı oyunlar
Müzik ve ses efektleri
Yenilenen kullanıcı arayüzü

3 aşama

Maceraya atıldıktan sonra Jemeyah ile üç aşama var. Başardıkça, kötü patron ve canavarlara karşı zafer elde ettikçe birçok kaynak ve ödül edinebilme özelliği de geldi.

Yeni arayüz

İlginç robot Jemeyah, maceraya mobil cihaz üzerinden başlamak isteyen herkese uygun kullanımda sunularak düşük kaliteli mobil cihaz kullanıcılarını da gözeten kullanıcı arayüzüne sahip.

Çevrimdışı ve ücretsiz oyna

Yolculuk esnasında ya da internet kullanımına uygun olmayan ortamlarda oynayabilmek için çevrimdışı oynama özelliği de eklenen özelliklerle birlikte oyuncularla buluşuyor.

Reklamlarla desteklenen Jemeyah için artık Android cihazlar üzerinden ücretsiz olarak oynama imkanı sunuluyor.
Gezegene baskın yapan kötü bir patronla sevimli robotun dünyayı koruma ve kollama mücadelesine katılıp canavarlarla savaşmak için ziyaret edebilirsiniz

Diren Eyidoğan
Oyun Günlüğü Yazarı - 2021'den bu yana haberler ve dosyalar hazırlıyor.