Oyun HaberleriPCRöportaj

3D beat’em up macerası Big Helmet Heroes ile prensesi kurtarın!

0

3D beat’em up macerası Big Helmet Heroes oyununu geliştiren Exalted Studio ekibi ile Gaming İstanbul’da buluştuk. Sevimli şövalyelere katılarak prensesi kurtarmaya çalışacağımız oyunun demosu yayımlandı!

Big Helmet Heroes

Montpellier merkezli Fransız bağımsız video oyun stüdyosu Exalted Studio tarafından geliştirilen 3D beat’em up macerası Big Helmet Heroes, 2024 sonunda PlayStation 5, Microsoft Windows, Xbox X ve S Serisi platformlara gelmeye hazırlanıyor. Kendinizi sevimli şövalyelerin yer aldığı, şaşırtıcı dünyalar ve durumlarla dolu destansı bir 3D beat’em up macerasına atacağınız oyunda arkadaşınızı alacak ve prensesi kurtarmak için iki oyunculu co-op oynanışı deneyimleyeceksiniz.

Big Helmet Heroes, ekim ayında Steam Next Fest’te yer alacak. Eğer oyunu merak ediyorsanız şu anda erişime açılmış olan demo sürüme göz atabilir, ekibe destek olmak için de istek listenize ekleyebilirsiniz.

Exalted Studio ekibi GİST 24’te Oyun Günlüğü’ne konuştu!

Çok sevimli ve çizgi film tadındaki küçük kahramanları canlandıracağımız oyunun ekibinden Miha Vozelj ile kısa bir röportaj yaptık. Oyunları hakkında Vozelj, “Kahraman arkadaşlarınızı kurtarmaya çalışırken dünyayla savaşıyorsunuz ve onları kurtardıkça onlarla oynamaya başlayabilirsiniz, hepsi yeni yeteneklere sahip.” dedi.

Prensesi kurtarmaya çalıştığımız oyunun ekibi ise yedi kişiden oluşuyor. Kurucu Ortak ve 3D Sanat Ekibi Lideri Miha Vozelj, “Fransa’nın güneyinde Montpellier’de küçük, bağımsız bir stüdyoyuz. Şu an 7 kişiyiz ama oyunda toplam 12 kişi çalıştık. Yaklaşık 2 yıldır bu oyun üzerinde çalışıyoruz ve neredeyse bitmek üzere. İnsanların bunu oynadığını görmek bizi çok mutlu ediyor.” açıklamasında bulundu.

Gaming İstanbul hakkındaki düşüncelerini sorduğumuz Vozelj, “Bu harika bir olay. Çok büyük. Çok güzel oyunlar gördük. Harika bir deneyimdi.” dedi.

Big Helmet Heroes

Exalted Studio ekibine başarılar dileriz.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Helin Çelik
Oyun oynamayalı da uzun zaman olmuştu...
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments