Oyun HaberleriPC

A Pirate’s Life, Sea of Thieves’e ikinci bir hayat verdi

0

Sea of Thieves, Karayip Korsanları temalı DLC, A Pirate’s Life çıkışıyla Steam’de şimdiye kadarki ikinci en yüksek oyuncu sayısına ulaştı.

  • 22 Haziran itibariyle oynanabilir olan DLC sevilen film serisi Karayip Korsanları’ndan esinleniyor.
  • DLC’nin çıkışıyla birlikte oyun, Steam en çok satanlar listesinin zirvesine ulaştı.
Sea of Thieves: A Pirate's Life

Son 24 saatte 63 bin oyuncu, merakla beklenen A Pirate’s Life güncellemesinin nihayet piyasaya sürülmesinin ardından korsan macera oyununu oynadı ve aynı zamanda oyunu Steam’in en çok satanlar listesinin zirvesine çıkardı.

A Pirate’s Life, her biri hem Karayip Korsanları hem de Sea of Thieves’in hikayesiyle alakalı benzersiz konumlara sahip, hikaye odaklı beş yeni Tall Tales görevlerini getiriyor. Bu görevler, üç yeni düşman türü ve yeni bir silah tanıtıyor.

Sea of Thieves: A Pirate's Life

Outpostlarda rastlayacağınız yeni bir ‘gizemli kazazede’ NPC ile konuşarak hikaye görevlerine başlayacaksınız – yeni oyuncular öğreticiyi tamamladıktan hemen sonra oynayabilecek. İlk görev sizi, yalnızca yeniden doğmayı beklerken gördüğümüz bir bölge olan Sea of the Damned‘e götürüyor. Hikayeye başladığınız an siz ve ekibiniz normal çok oyunculudan ayrılıp sadece sizin olduğunuz ve diğer ekipler tarafında rahatsız edilmeyip tamamen hikayenin tadına varabileceğiniz bir haritaya geçiyorsunuz.

Bir korsanın hayatı Jack Sparrow’suz olmazdı

Serinin sevilen karakteri Jack Sparrow, hikayenin bazı noktalarında bir yapay zeka arkadaşı olarak ekibinize katılacak.

Sea of Thieves: A Pirate's Life

Sea of the Damned’in yanı sıra, hikayedeki diğer büyük bölge, muhtemelen bu güncellemenin bir bütün olarak oyuna yaptığı en heyecan verici ekleme olan Sirenlerle tanışacağınız Sunken Kingdom. Bunlar, su altında savaşmanız gereken, savaşırken nefesinizi kontrol etmeniz gereken düşmanlar. Bazıları, bir tür sihirli el bombası fırlatıcı olarak kullanabileceğiniz bir öğe olan Trident of Dark Tides ile silahlanmış olacak.

Oyun içi öğelerden Sea of Thieves temalı olanları ücretsiz açılabilir olacak, Jack Sparrow kostümü de dahil olmak üzere Karayip Korsanları temalı öğeler ise gerçek paralı Pirate Emporium’da olacak.

Sea of Thieves, şuanda Steam’de %33 indirimli olarak 40,87₺ eğer indirimi kaçırsanız da 61₺’ye alabilirsiniz.

Özge Güzel
Oyun Günlüğü Kıdemli Editörü / Senior Editor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments