Oyun HaberleriPC

Age of Empires 4 kapalı beta başladı!

0

Dünyanın en popüler strateji oyunların olan Age of Empires serisinin yeni oyunu Age of Empires IV’ün kapalı betası bugün başlıyor. Kapalı beta süreci 5 Ağustos Perşembe günü başlayıp 16 Ağustos Pazartesi günü sona erecek.

  • Temel eğitim görevlerinin yanında, yapay zekaya karşı ve çok oyuncu şekilde oynayabileceğiz.
  • Beta sürecinde 1 harita ve sekiz uygarlığın dördünü (Moğol, İngiliz, Delhi Sultanlığı ve Çin) test edebileceğiz.
Age of Empires IV

Yayıncılığını Xbox Game Studios, geliştiriciliğini ise Relic Entertainment ve World’s Edge‘nin yaptığı Age of Empires IV‘ün kapalı betası bugün başlıyor. 16 Ağustos’a kadar sürecek olan kapalı beta sürecinde bir çok şeyi test edebilme imkanımız olacak.

Kapalı beta sürecinde öğretici mod olan Mission Zero ile temel bilgileri tazeleyebileceğiz. Bir kasabayı yeniden inşa ederek, ekonomi, erken savaş ve diğer temel temel bilgileri öğreneceğiz, başkalarının maçlarını izleyebileceğiz. Lansman günü sunulacak Sekiz uygarlığın içinden dördünü (Moğol, İngiliz, Delhi Sultanlığı ve Çin) yapay zekaya karşı veya çok oyunculu şekilde oynayabileceğiz. Kapalı beta sürecinde bir harita seçebileceğiz ayrıca her harita ,kullanıcıya farklı boyut ve görünüm seçmesine olanak tanıyacak.

Kapalı beta süreci ile oyunu daha hatasız ve daha dengeli bir şekilde piyasaya sürülmesi amaçlanıyor. Relic Entertainment ve World’s Edge, kullanıcı geri bildirimlerine göre küçük hataları düzeltecek ve Age of Empires IV‘ü daha stabil hale getirecek.

Age of Empires IV

Age of Empires IV ön sipariş fiyatı ve çıkış tarihi

Age of Empires IV, 28 Ekim 2021 tarihinde PC için çıkış yapacak. Oyunda Türkçe dil desteği olacak, ayrıca Xbox Game Pass abonelerine ilk günden sunulacak.

Yavuz Selim Yazıcı
Oyun Günlüğü - 2021
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments