MobilOyun HaberleriPC

Age of History 3 alfa sürümü oynanış videosu yayımlandı!

0

Gerçek zamanlı strateji oyunu Age of History 3’ün alfa sürümünün oynanış videosu bugün yayımlandı. Oyun, PC ve mobil platformlara gelecek.

Age of History 3

Age of Civilizations 2 ile tanınan Polonyalı video oyun geliştiricisi Łukasz Jakowski tarafından geliştirilen gerçek zamanlı strateji oyunu Age of History 3‘ün alfa sürümü, bugün Jakowski’nin YouTube kanalından yaptığı canlı yayında ortaya çıktı.

3 Kasım’da duyurulan oyun, PC platformun yanında Android ve IOS’a da gelecek. İnsanlığın ilk dönemlerinden fütüristik çağlara uzanacak oyunun ne zaman çıkacağı ise henüz belli değil.

Oyunda tarihi karakterlerle karşılaşacak ve dünya üzerindeki herhangi bir medeniyetle oynayabileceksiniz. 4X strateji oyunu olan Age of History 3’ün Civizilation serisindeki araştırma sisteminden, EU4 ve CK3’teki mekaniklerden büyük oranda esinlendiği görülüyor. Oyunda diplomasi, ticaret, savaş mekaniklerinin yanında, şehir yönetimleri de dikkat çekiyor.

Age of History 3 ne zaman çıkacak?

Henüz alfa aşamasındaki oyunun uzun bir geliştirilme süreci olacak. Oyuncular, muhtemelen bu yıl sonuna veya 2025 yılının birinci çeyreğine oyunun erken erişimini oynama imkanı bulacak. Alfa sürüm oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Age of History 3 ilk oynanış videosu


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.