MobilOyun HaberleriPC

Age of History 3 hakkında yeni detaylar açıklandı!

0

Gerçek zamanlı strateji oyunu Age of History 3’ün ilk oynanış videosunun ardından ordu bileşimi, yeni savaş sistemi ve insan gücü mekanikleri tanıtıldı.

Age of History 3

Polonyalı video oyun geliştiricisi Łukasz Jakowski tarafından geliştirilen gerçek zamanlı strateji oyunu Age of History 3‘ün alfa sürümü ilk oynanış videosuyla ortaya çıkmıştı. Geliştirici Jakowski, yeni detayları da açıkladı.

insanlık tarihinin engin zaman çizelgesine götüreceğini vurgulayan Jakowski, bayrak, insan gücü, teknoloji, ekonomi ve diğer simgelerin oyun boyunca ilerledikçe değişeceğini söyledi. Daha iyi binaların ve daha güçlü birimlerin kilidini açarak medeniyetinizi geliştirmek için teknoloji ağacında ilerleyeceksiniz.

Age of History 3’te neler olacak?

Oyunda; konsey ve danışmanlar, 90’dan fazla benzersiz bina, daha gelişmiş ekonomi, her biri benzersiz bonuslar sağlayan 48 kaynak, medeniyet mirası, medeniyet avantajları, kanunlar ve reformlar, dinler ve generaller bulunacak.

Ordu bileşimi

Ön ve ikinci hattaki birimlerin seçimi hayati önem taşıyor. Ön hat birimlerinin dayanıklı olması ve doğrudan muharebeyi yürütebilecek kapasitede olması gerekirken, ikinci hat birimlerinin destek, menzilli saldırılar veya özel işlevler sağlaması gerekir.

Yeni savaş sistemi

Her gün, her iki ordunun ön hat birimleri, saldırı menzilinde olmaları koşuluyla, düşmanın ön hattıyla savaşa girer. Eş zamanlı olarak, ikinci hat birimleri de düşmanın ön hat birimlerinin menziline girmeleri durumunda saldırarak katılır. Çatışma kayıplara, birliklerin geri çekilmesine ve moral kaybına neden olur.

İnsan gücü

İnsan gücü, bir medeniyet içinde askerlik hizmetine uygun bireylerin stokunu temsil eder. Yeni birlikler toplamak ve mevcut orduları güçlendirmek için kullanılan kritik bir kaynaktır. İnsan gücü, doğal nüfus artışını ve önceki askeri çatışmalardan sonra toparlanmayı yansıtacak şekilde zaman içinde yenilenir.

İnsan gücü zamanla yenilendiğinden, oyuncular askeri harekâtlarını mevcut ve gelecekteki insan gücü kullanılabilirliğini dikkate alarak planlamalıdır.

Yeni mekanikler açıklandıkça sizinle paylaşacağız. Age of History 3, PC platformun yanında Android ve IOS’a da gelecek. Age of History 3 alfa sürümü oynanış videosuna buradan göz atabilirsiniz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.