Oyun HaberleriPC

Aircraft Carrier Survival prologu çıktı!

0

Dünya Savaşı’nın vurucu atmosferinde geçen savunma ve saldırı çarpışmalarını dijital dünyaya uyarlayan oyun Aircraft Carrier Survival prologu geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 

  • Dünya Savaşı’nın vurucu atmosferinde savunma ve saldırı çarpışmalarını dijital dünyaya uyarlayan oyun Aircraft Carrier Survival prologu geçtiğimiz günlerde oyunculara sunuldu. 
  • Çıkış yapmaya hazırlanan oyunun prologu mart ayının son günlerinde geliştirici tarafından ücretsiz olarak paylaşıldı. 

Merkezi Varşova’da bulunan Polonyalı bağımsız video oyun geliştirici Creative Forge Games, piyasaya çıkmaya hazırlanan savaş simülasyonu Aircraft Carrier Survival için hazırladığı ücretsiz prologu yayınladığını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

İkinci Dünya Savaşı’nın acımasız gerçekliğinde yolculuğa çıkmayı amaçlayan aksiyon simülasyon oyunu için açıklanan ve hiçbir ücret ödemeden tecrübe edebileceğiniz prolog ile birlikte çeşitli ekran görüntüleri ve tanıtım videosu oyun severlerin beğenisine sunuldu. İşte oyunun prologu paylaşılırken sunulan bazı ekran görüntüleri:

Aircraft Carrier Survival’da neler dönüyor?

Dönem 2. Dünya Savaşı dönemi. Aircraft Carrier Survival, her göreve yönelik doğru ekipmanı, mürettebatı ve savunma sistemlerini seçerken uçak gemisinin, subaylarının ve uçaklarının kontrolünü ele almanız gereken 2.Dünya Savaşı’nda geçen bir simülatör oyunu olarak karşımıza çıkacak.

Savaşın soğuk gerçekliğini bol adrenalin vaat ederek sunan oyunun tanıtım videosu paylaşıldı. Aircraft Carrier Survival prolog oyun tanıtım fragmanı:

Aircraft Carrier Survival‘da uçsuz bucaksız okyanusun orta yerinde düşmanlarla dolu ortamda hayatta kalabilmek için en doğru kararları vermeye odaklanmanız gerekecek. Yapılması gerekenler zor ama imkansız değil: Görevlerinizi planla, düşmanları hedefle ve mürettebatı saldırılardan koru.

Aircraft Carrier Survival’da oyuncunun görevleri

  • 2. Dünya Savaşı’nda bir uçak gemisinin kontrolünü elinize almak
  • Mürettebatı, memurları ve uçakları yönetmek
  • Her görev için doğru ekipmanı, mürettebatı seçmek
  • Okyanusun ortasında düşmanca bir ortamda düşmanlara karşı savaşmak
  • Görevlerinizi planlamak
  • Hedefler ve taktikler belirlemek
  • Mürettebatı saldırılardan korumak

Mürettebat yönetimi

Ekip veya ekipler atamak gerekecek. Oyuncunun strateji yönetimi ile subayların nelere odaklanacağını seçebilirsiniz. Savaş geminizin birçok istasyonu olacak. İster doğrudan bir düşmanı ele geçirerek, ister gizlice geçerek veya temastan tamamen kaçınmak için alternatif bir rota izleyebileceksiniz. Savunma planı ve saldırı ataklarınızı gerçekleştirmenin yolu doğru yönetebilme becerisine dayalı olacak.

Hasar kontrolü

Hasar kontrol ekipleri yangın söndürme, torpido uçağı saldırılarını, gemi gövdesinde yaşanan taşkınları, düşman bombardımanlarını, hava saldırılarını ve düşman uçaklarından gelen intihar saldırılarını adeta afet yönetim masası gibi organize edeceksiniz. Ama hepsini aynı anda yapamazsınız, yine oyuncunun strateji belirlemesi gerekecek. Hayatta kalabilmek için önce hangi tehditlerle ilgilenilmesi gerektiğini önceliklerine göre hızlıca değerlendiriyor olmanız beklenecek.

Hayatta kalma mücadelesi

Düşman saldırısından ve türlü ataklardan kurtulmak için manevraları, uçakları, uçaksavar kulelerini ve elinizden gelen her savunma gücünü kullanmalısınız. Saldırmaya cesaret edebilen herhangi bir potansiyel düşmanın, Pasifik’in derinliklerine gönderdiğinizden emin olmalısınız. Savaşta her yolun mübah olduğu beklenmedik ataklarla dolu bir simülasyon ile karşılaşabilirsiniz.

Zorlu kararlar 

İhtiyacı olanı kurtarmak için gemideki tüm hayatları riske atabilecek misiniz? Doğru zamanda doğru karar vermek için gereken reflekslere sahip misiniz? Oyunun prologunda oyuncular bu sorulara ön cevaplar bulabilecek. Fedakarlıkların zafere götürmesinin hedeflendiği ve savaşın adrenalin dolu ortamının oyuncuları zorlu şartlar altında yetki ve karar merkezi olma deneyimi Aircraft Carrier Survival dünyasında sunuluyor olacak.

Görev ve yetki planlaması

Pilotları ve uçakları büyük operasyonlara hazırlamak için keşif görevleri sırasında toplanan bilgileri kullanmanız gerekecek. Düşman kara üslerini ve hatta tüm filolarını hedefleyebilirsiniz. Saldırı yönlerini seçmeden ve hedeflerin ve manevraların sırasına karar vermeden önce rakipleri tanımlamanız gerekebilir.

Savaş simülasyonuna yeni bir soluk getirecek olan Aircraft Carrier Survival henüz piyasaya çıkmadan önce oyunun ücretsiz prologuna Aircraft Carrier Survival: Prologue Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

Diren Eyidoğan
Oyun Günlüğü Yazarı - 2021'den bu yana haberler ve dosyalar hazırlıyor.
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments