Oyun HaberleriPC

Aksiyon simülasyonu Super Chopper yayınlandı

0

Webfoot ve Ziggurat Interactive ortaklığında sunulan aksiyon simülasyon oyunu Super Chopper çıktı.

  • Amerikan oyun geliştirici ve yayıncı şirketlerin ortaklığında hazırlanan simülasyon oyunundan ekran görüntüleri ve duyuru fragmanı paylaşıldı.
  • Super Chopper, 27 Nisan’da piyasaya sunuldu.

Amerikan oyun geliştirici Webfoot’un geliştirdiği ve 2019’da Denver’da kurulan Ziggurat Interactive tarafından yayınlanan aksiyon simülasyon oyununun duyuru fragmanı ve ekran görselleri paylaşıldı. Helikopterlere tırmanıp füzelere kafa tutulan oyunun duyuru fragmanı:

Super Chopper oyununun özellikleri

  • Super Chopper, sezgisel uçuş kontrolleriyle aksiyona atlamayı kolaylaştırıyor, pilot lisansı gerekmiyor.
  • 4 silah türü, standart makineli tüfek, hızlı ateşlemeli makineli tüfek, füzeler ve bombalar arasında hızla geçiş yapma seçeneği bulunuyor.
  • 5 ortam tasarlanmış: Kırmızı kaya kanyonları, çimenli ovalar, orman, karlı dağlar ve çeşitli hava koşullarına sahip ıssız çöl.
  • 5 usta görev türü var: Gizlilik, savaş, kurtarma, destek ve yangın devriyesi.
  • Pilotluk için 50 görevin tamamını oynamak gerekiyor.
  • Seviye Düzenleyici aracıyla kendi özel görevlerini oluşturma seçeneği sunuluyor.

Bir askeri saldırı helikopterinin kokpitine tırmanın ve beş ölüm kalım senaryosunu üstlenebilirsiniz. Düşman tanklarını, helikopterleri ve füze platformlarını devirmek için sert silah cephaneliğinizi, hızınızı ve üstün manevra kabiliyetinizi kullanabilirsiniz. Düşman hava desteğini hedef kilitli füzelerle indirebilirsiniz, zırhlı yer hedeflerini bombalarla patlatıp makineli tüfek ateşi püskürtebilirsiniz.

5 farklı ortamda 50 benzersiz görev

Mahsur kalmış askerleri kurtarabilir, tazyikli su tabancalarıyla yangın söndürüyor olabilirsiniz. Parmak tetikte beklemek gerektiren hamleler birbirini izleyecek. Beş farklı ortamda 50 çeşit görevde yer alabilirsiniz.

Kendi görevlerinizi oluşturmanıza ve Steam Atölyesi aracılığıyla paylaşmanıza olanak tanıyan seviye düzenleme aracı sayesinde eylem burada bitmiyor. Harita ve görev türü seçerek oyun arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz zorlu seviyeler oluşturmak için yerleştirme ve hedeflerin ve düşmanların sayısını belirleyebilirsiniz.

27 Nisan’da yayınlanan ve Steam’de yüzde 33 indirimle erişim imkanı bulunan oyunun görselleri:

Diren Eyidoğan
Oyun Günlüğü Yazarı - 2021'den bu yana haberler ve dosyalar hazırlıyor.

    Comments

    Leave a reply

    You may also like