Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Alan Wake 2 için Night Springs genişleme paketi duyuruldu!

0

Remedy Entertainment, Alan Wake 2’nin bugün yayımlanacak ilk genişleme paketi Night Springs’i duyurdu.

Alan Wake 2 Night Springs

Remedy Entertainment, Summer Game Fest 2024 sırasında ilk Alan Wake 2 genişleme paketini sürpriz bir şekilde ortaya çıkardı.

Alan Wake 2 Night Springs, Wake’in kaçışını yazmak için başarısız bir girişimde yazdığı senaryoları, üç farklı bölümde ele alarak keşfetmenizi sağlayacak. Her bölüm yaklaşık bir saat sürecek ve oyunculara önceden bilinen karakterlerin Night Springs çeşitlerini oynama şansı verecek. Bunlar; Shawn Ashmore’un canlandırdığı ve Tim Breaker’dan uyarlanan The Actor, Courtney Hope’un canlandırdığı ve Jesse Faden’dan uyarlanan The Sibling ve Rose Marigold’dan uyarlanan Jessica Preddy’nin canlandırdığı The Waitress.

Birçok Remedy oyununda yer alan Night Springs, Remedy evrenindeki kurgusal televizyon şovunun adı bu yüzden hayranlara tanıdık gelecektir. Night Springs’in tonu ve atmosferi büyük ölçüde Twin Peaks’e dayanıyor.

Sam Lake ayrıca Alan Wake 2 için uzun süredir beklenen fiziksel Deluxe ve Collector’s Edition sürümlerini de duyurdu. Son olarak bu güncelleme ile oyuna ”Fotoğraf Modu”nun da ekleceğini hatırlatmakta fayda var.

Alan Wake 2 Night Springs bugün itibariyle PlayStation 5, Xbox Series X|S, ve PC için çıkıyor.

Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Summer Game Fest 2024 tüm etkinlik ve oyun duyuruları için buraya göz atabilirsiniz.

Berk Söğütlü
Oyun Günlüğü Haber Editörü