Oyun HaberleriPC

Anno 1800 The High Life DLC’si geliyor

0

Şehir kurma Anno 1800 için The High Life DLC’si ağustosun son günü geliyor. Kurduğunuz şehri daha yükseklerden seyretmeye var mısınız?

  • Yeni DLC içeren şehir kurma oyunu ile ilgili gelişmeler yakın zamanda duyuruldu.
  • Ubisoft resmi sayfalarında paylaşıldığı üzere Anno 1800 için yeni DLC çıkış tarihi belli oldu.

Oyuncuların kendi Sanayi Devrimi’ni şekillendirdiği, ufuk açıcı detaylara ve bol olumlu tepki toplayan grafiklere sahip şehir kurma, simülasyon ve strateji oyunu Anno 1800 ile ilgili yayıncı Ubisoft cephesinden taze bilgiler edinildi. Ubisoft, ağustos sonu yeni DLC çıkışı ile ilgili duyuruda bulundu.

The High Life, onuncu Anno 1800 ve Sezon 3 geçişinin üçüncü DLC’si. 31 Ağustos 2021’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ticari mallar ve alışveriş merkezleri tarafından karşılanan, daha sofistike ihtiyaçlar geliştiren mühendislere ve yatırımcılara ev sahipliği yapan modüler gökdelenler yer alacak. Ayrıca Skyline Tower (Ufuk Kulesi) adlı yeni bir anıt da oyuncuları bekliyor olacak.

Anno 1800 dünyasında kurduğunuz şehre daha yukarıdan bakmak. Skyline Tower (Ufuk Kulesi) ve iddialı bazı konut projeleri

Anno 1800: The High Life için başlıca esin kaynağı olarak 19. yüzyıl sonları ve 20. yüzyıl başlarını kapsayan Amerikan gökdelen inşaat ve mimarisi göze çarpıyor.

Anno 1800: The High Life için hem görsel hem de oynanış bakımından öne çıkan mevzu gökdelenler. Gelecek DLC ile mevcut şehirlerdeki nüfusu maksimize etme amaçlı Skyscrapers (Gökdelenler) ‘a odaklanıldı. Böylece yatay genişleme yerine şehir kurma macerasında oyunculara dikey mimari ile yeni bir gidişat oluşturuldu.

Oyuncular arasında ve şehir kurma oyunları arasında Anno 1800’e ayrı ilgisi bulunan sıkı takipçilerce bazı sorular su yüzeyine çıkacaktır. Anno 1800 evreninde gökdelenleri fazla modern bulanlar da olacaktır. Ancak simülasyon oyunlarının öncesine bakarak, yaratıcı ve geliştirici ekip tarihi simüle etmeye çalışan oyunlarda tarihin silinmeyeceğini, Anno’nun her zaman tarihle bağlantılı bir anlatımı olduğunu savunmaktalar.

Merdiven çıkmaya alternatif mi? Ve şehre asansör gelir.

Kimi çevrelerin abartılı bulacağı bu ilerleme ile oyun endüstrisi şapkasından öte tarih penceresinden açıklama getiren oyun tasarımcılarının bir diğer altını çizdiği nokta ise Anno 1800’deki “1800” vurgusu. Buharlı araçlardan başlamak üzere tüm 19. yüzyılı oyun anlatımında kapsadıkları belirtildi.

“The High Life”daki gökdelenler toplamda 5 seviyeye sahip olacak şekilde yükseltilebilecek.

Her seviye, binaya bir “modül” ekleyerek büyüklüğüne katkıda bulunurken, maksimum nüfusu ve aynı zamanda kent sakinlerinin ihtiyaçlarını da organize etmede çeşitlilikler gözlenecek.

Üründeki modüller farklı şekil ve boyutlarda, bina yükseltilirken rastgele dağıtılacak.

Oyuncular bir modülü beğenmediğinde özelleştirme menüsüne giderek modülü değiştirebilecek.Tek kısıtlama ise küçük modüllere büyük modül eklenememesi.

The High Life DLC’si sadece gökdelenlerden ibaret değil. Başka bazı yenilikler de içeriyor:

  • Her binanın bakım maliyeti bulunuyor, daha büyük konutlar daha pahalı hale gelebilecek.
  • Gökdelenler çevrelerine ve yerleşimlerine göre güçlendirmeler alması söz konusu olacak.
  • ​​Yerleşke sayıları ve vergi gelirlerini daha da artırmak için birkaç yeni üretim zinciri ve bina ile yeni ihtiyaçlara yönelik yeni zorluklar gelişecek.

Buharlı araçlardan Skyline Tower gibi gökdelenlere uzanan tarihi dönemeçlerle dolu Anno 1800 için yeni DLC’nin ağustos sonu çıkacağı duyuruldu. 31 Ağustos’ta oyunculara sunulacak olan The High Life DLC’si iddialı konut projesi ile simülasyon şehir kurma piyasasına renk katmaya geliyor.

Diren Eyidoğan
Oyun Günlüğü Yazarı - 2021'den bu yana haberler ve dosyalar hazırlıyor.
    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments