Oyun HaberleriPCSwitch

Anomaly Agent çıkış tarihi açıklandı!

0

Enis Kirazoğlu’nun da yer aldığı Phew Phew Games ekibinin cyberpunk temalı aksiyon-platform oyunu Anomaly Agent, 24 Ocak 2024’te PC, Steam Deck ve Nintendo Switch platformlarına gelecek.

Enis Kirazoğlu’nun da yer aldığı Türk oyun stüdyosu Phew Phew Games, cyberpunk temalı aksiyon-platform oyunu Anomaly Agent‘ı 29 Nisan’da duyurmuştu. Oyuncuların büyük bir merakla beklediği çıkış tarihi nihayet açıkladı.

İlk olarak PC, Steam Deck ve Nintendo Switch platformlarına gelecek oyun 24 Ocak 2024’te çıkış yapacak. Oyunun Xbox ve PlayStation platformlara geleceği resmileşti ancak tam bir çıkış tarihi verilmedi.

Enis Kirazoğlu, asıl planlarının oyunu 2023’te çıkarmak olduğunu, ancak demo sürecinden sonra aldıkları geri dönüşlerle birkaç şeyi daha düzenlemek istediklerini ifade ederek çıkış tarihinin uzadığını söyledi.

Kirazoğlu, “Steam Next Fest’te oyunumuzun demosunu yayınlama şansı bulduk. Yaklaşık 40 bin kişi demoyu deneyip bizlerle sosyal medya üzerinden geri dönüşlerini paylaştı. Bunun için çok teşekkür ederiz. Bize çok faydası oldu. Aldığımız pozitif dönüşler bizi motive etti. Demoyla ilgili genel olarak en çok şikayet edilen konuyu düzenlemek istedik. Demoyu oynayanların en çok istediği şey: düşmanların daha agresif ve tehditkar olmasaydı. Tüm oyun içerisinde yer alan düşmanları elden geçirip hareket setlerini, saldırı biçimlerini ve hızlarını elden geçirdik.” dedi.

“Bizim karakterimizin neyi eksik dedik ve karakterimize de kullanabileceği yeni özel güçler kazandırdık. Bu yeni güçler, özellikle kalabalık düşmanları kontrol etmek için oldukça işlevsel.” diyen Kirazoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Yeni combo hareketlerimiz de var. Bu hareketlerle özel güçleri birleştirerek zorlu anlar yaşatacak düşmanlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Tabii çevreyi kullanmak, düşmandan düşen silahları özel combolarla birleştirerek kullanmak da oyunun hala önemli bir parçası.

Anomaly Agent müzikleri Ali Barutçuoğlu’ndan

Tabii bu aksiyon anlarında bize eşlik edecek şahane müziklerimiz de var. Toplamda 13 özel parça Ali Barutçuoğlu tarafından bestelendi oyun için. İnsanların demoda çok güzel geri dönüşlerde bulunduğu konulardan biriydi müzik. Tam sürümde de bu müziklerin çok daha fazlasını duyacağınıza şüpheniz olmasın.

Bu özel bestelerin yanında Berkan Cesur’un bestelediği 3 adet özel parça da oyunda yer alacak.

İnsanların eğlenebileceği bir macera çıkarmak istedik. Bu macerada çok fazla değişik karakterle muhabbete girip onlardan farklı duygular kazanabileceksiniz.

Daha fazla detaya girip her şeyi anlatmak biraz oyunun sürprizini kaçırmak olur. O yüzden şimdilik burada nokta koyuyorum.

Anomaly Agent modları

Ancak şunu da belirteyim oyunun çıkışı sonrası için güncelleme planlarımız da şimdiden hazır. Bunlardan bir tanesi Hardcore New Game Plus modu. Diğeriyse planladığımız özel bir challenge modu. Bunları da oyunculara ücretsiz olarak sunacağız.

Oyunun tam halini sizlere sunmak için sabırsızlanıyoruz. Umarım oynarken eğleneceğiniz bir iş ortaya çıkarmayı başarmışızdır. 24 Ocak tarihinde görüşmek üzere!”

Anomaly Agent ne kadar?

Akılda kalıcı karakterleri, özel Anomaly Boss’ları, sürprizler barındıran hikâyesi ve akıcı oynanışıyla oyuncuların ilgisini çekmeyi hedefleyen Anomaly Agent için henüz ön sipariş fiyatı açıklanmadı.

Oyunun fiyata ilişkin bir soruya da Kirazoğlu, “Oyunun fiyatını soranlar olmuş. Çok erken tabii fiyat belirlemek için şu anda. Ama Türkiye tarafına tabii ki özel fiyat olacak.” dedi.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments