Oyun HaberleriPCSwitch

Anomaly Agent Türkiye fiyatı belli oldu!

0

Enis Kirazoğlu’nun da yer aldığı Phew Phew Games ekibinin cyberpunk temalı aksiyon-platform oyunu Anomaly Agent, Türkiye’ye özel fiyatıyla 4,99 dolardan satışa sunulacak.

Anomaly Agent

Enis Kirazoğlu, cyberpunk temalı aksiyon-platform oyunları Anomaly Agent‘ın Türkiye’ye özel fiyatını açıkladı. 24 Ocak’ta PC, Steam Deck ve 25 Ocak’ta ise Nintendo Switch platformlarına gelecek oyun PC’de 4,99 dolardan satışa sunulacak ancak lansman haftası yüzde 20 indirimle 3,99 dolar (Yaklaşık 120 TL) olacak. Anomaly Agent, yurt dışında ise 12 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.

Xbox ve PlayStation platformlarına daha sonra gelecek oyunun Nintendo Switch sürümü ise 14,99 dolar olarak belirlendi. Xbox platformunda 140 TL’lik bir fiyat belirlemeyi düşünüyorlar.

Kirazoğlu, Anomaly Agent‘ı 29 Nisan’da duyurmuştu. Oyunun geleceği hakkında da bilgiler veren Kirazoğlu, Hardcore New Game Plus modu ve özel challenge modunun ücretsiz olarak oyuna ekleneceğini açıklamıştı.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments