Oyun HaberleriPCPlayStation

Apex Legends: Arsenal güncellemesinin detaylarına göz atın!

0

Apex Legends yeni güncellemesi Arsenal ile 24. kahraman olarak asıl adı August Montgomery Brinkman olan 63 yaşındaki silah ustası Ballistic eklenecek.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından da yayımlanan, ücretsiz bir Battle Royale oyunu olan Apex Legends’e 9 Mayıs’ta Arsenal güncellemesi geliyor.

Yeni güncelleme ile birlikte 24. kahraman olarak asıl adı August Montgomery Brinkman olan 63 yaşındaki silah ustası Ballistic eklenecek.

Yeni kahraman Ballistic!

Ballistic’in pasif yeteneği Sling. İki yerine üç silah taşımanıza olanak tanıyacak olan bu özellik, maçlarda daha fazla ateş gücüne sahip olmanızı sağlayacak. Herhangi bir eklentiyle güçlendirilemeyecek olan üçüncü silahınıza Inventory veya Character Utility Action kısımlarından ulaşabileceksiniz.

Ballistic taktik yeteneği olarak da Whistler’a sahip olacak. Rakip oyuncuların silahlarının çabuk ısınmasını ve atış yaptıklarında onlara zarar vermesine neden olan bu yetenek ile rakiplerinizin iki kez düşünmesini sağlayacaksınız. Ve son olarak Ballistic’in en güçlü yeteneği olan Tempest, yanınızdaki arkadaşlarınıza daha hızlı şarjör doldurma, daha hızlı hareket etme ve sonsuz mermi gibi özellikler verecek.

Tüm güncelleme notlarına buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.


Apex Legends’ı EA uygulaması, Origin ve Steam aracılığıyla PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC’de ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.