Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Apex Legends: Breakout yayımlandı!

0

Oyuncuların büyük bir merakla beklediği, yeni bir rekabet dönemini işaret eden Apex Legends: Breakout yayımlandı.

Apex Legends: Breakout

Apex Legends: Breakout, konsollarda ve PC’de piyasaya sürülüyor. Lansmanından beri oyunun kurallarını değiştiren bu büyük sezonda, Apex Legends: Breakout yeni Legend Yükseltmeleriyle birlikte deneyimli oyuncuların tanıyacağı Ranked deneyiminde de yenilikler yer alıyor.

Legend’lardan meydana gelen kadro 24’e çıktı, oyuncular beş dinamik ve devasa ve  haritada rekabet edebildi. Oyunculara kendi stratejilerini yaratmak için yeni özellikler ve sınırsız silah sunuldu. 

Apex Legends: Breakout

Apex Legends: Breakout’ta RP birikimi yapılıyor

Apex Legends: Breakout’ta oyunculara, bir maçtaki eylemlerine ilişkin her Legend’ın zırhını ve yeteneklerini geliştiren Legend Yükseltmelerini sunuyor. Bir maçta seviye atlayan oyuncular Legend’ları için oyun tarzlarına ve savaş taleplerine göre uyarlanmış Yetenek Yükseltmelerini tercih edebiliyor. Ranked modu, bu sezon savaşı teşvik eden yüksek riskli ve ödüllü bir sisteme geçiyor. Oyuncular, öldürme, maç sıralaması ve daha yüksek dereceli takımlardan daha iyi performans gösterme karşılığında bonuslar ile beraber bir maçta Sıralama Puanı (RP) elde edip biriktirme yapabiliyor. Breakout’ta tüm oyuncular için bu yeni sistem üzerindeki adalet sağlanması adına Ranked ilerlemesi 1RP’den başlayarak sıfırlanıyor.

Apex Legends: Breakout PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One ve Xbox Series X|S için EA Uygulaması ve Steam aracılığıyla çıkışını yaptı.


Süleyhan Çakın
Oyun Günlüğü Haber Editörü - 2024