Oyun HaberleriPCPlayStationXbox

Apex Legends Shadow Society etkinliği başlıyor!

0

Apex Legends Shadow Society etkinliğinde yeni bir oyun modu ve birçok kozmetik eşya yer alacak.

Apex Legends Shadow Society

Electronic Arts ve Respawn 26 Mart – 16 Nisan arası gerçekleşecek olan Apex Legends Shadow Society etkinliğinin detayları hakkında bilgi verdi.

Yeni Lockdown Sınırlı Süreli Mod, 36 tane kozmetik eşya, “Cobalt Katar” adındaki Apex Artifact’i ve daha fazlasıyla birlikte gelecek olan heyecan verici etkinlik, oyuncuları tehlikeli ve karanlık temalı bir dünyaya davet ediyor.

Apex Legends Shadow Society etkinliği neler getiriyor?

Yeni Lockdown sınırlı süreli mod

Dört kişilik takımların, dar ve kaos dolu bir haritada hedefleri ele geçireceği ve tutmaya çabalayacağı bu oyun modunda oyuncular üstünlük kurmak için bölgelerin korumasını sağlamaya çalışacaklar.

36 adet kozmetik eşya ve ödül mağazası

Etkinlik boyunca oyuncular Ödül Mağazasındaki eşyalar için “Reputation” kazanıp 36 farklı etkinlik eşyasına sahip olacaklar ve her açılan öge ile Aşama Ödüllerine bir adım daha yaklaşacaklar

Yeni Apex Artifact’ler

Herhangi bir modda, herhangi bir Legend’ın kullanabildiği Mythic Yakın Menzilli kozmetik bir eşya olan “Cobalt Katar” ile oyuncular farklarını ortaya koyacaklar. Oyuncular, etkinlik sona ermeden önce 36 sınırlı süreli eşyanın tamamını toplarsa Final Aşaması ödülü olarak Apex Artifact ölüm kutusu efekti elde edebilecekler.

Apex Legends’i PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, EA app ve Steam ile PC’de oynayabilirsiniz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Yeni nesil oyun haberciliği - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.