Oyun HaberleriPCXbox

Ara: History Untold, 2024 sonbaharına geliyor!

0

Sıra tabanlı strateji oyunu Ara: History Untold, 2024 sonbaharında Xbox Series XIS, PC ve lansman günü de Game Pass’e gelecek.

Ara: History Untold

Microsoft’un 2024 yılındaki ilk Xbox Developer Direct etkinliği 18 Ocak’ta gerçekleşti. Sıra tabanlı strateji oyunu Ara: History Untold‘un, 2024 sonbaharında Xbox Series XIS, PC ve lansman günü de Game Pass’e geleceği açıklandı.

Oxide Games tarafından geliştirilen oyunda ülkeni kuracak ve tarih boyunca vatandaşlarına önderlik edeceksin. Yeni topraklar keşfet, sanat ve kültür alanında ilerleme kaydedecek, farklı bölgelerle diplomatik ilişkilerini geliştireceksin. Gelmiş geçmiş en büyük hükümdar olduğunu kanıtlama yolunda rakiplerinle kıyasıya mücadele ederken vatandaşlarını medeniyetin zirvesine taşıyacaksın.

Civizilation ve Humankind gibi güçlü rakipleri arasında Ara: History Untold, bakalım nasıl bir performans gösterecek? Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.


Oyun haberleri için temel kriterlerimizi merak ediyorsanız,
haber politikası ve standartlarımıza göz atabilirsiniz.


Bizi Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.


Oyun Günlüğü
Türkiye'nin yeni nesil oyun haber sitesi. 2020'den bu yana Türkçe ve İngilizce web sitelerimiz ve dijital dergimizle sizinleyiz! - Reklam ve işbirliği için mail atabilirsiniz.